cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Mallorca per Palestina convoca una 'performance' i concentració de protesta aquest dijous a la plaça Major de Palma

225079

La plataforma Mallorca per Palestina ha convocat una 'performance' amb concentració de protesta aquest dijous a la plaça Major de Palma per a censurar «el genocidi a Gaza per part de l'exercit ocupant d'Israel».

Segons ha informat la plataforma aquest dimecres en una nota de premsa, la 'performance' tindrà lloc en la plaça Major de Palma entre les 17.00 i les 20.00 hores amb l'objectiu de «cridar l'atenció i denunciar la gravetat de la situació», així com per mostrar el seu suport a la lluita del poble palestí.

Així mateix, Mallorca per Palestina ha assenyalat que el primer dia de 2024 el número d'assassinats pels atacs israelians ha arribat a 29.000 persones, la majoria de les quals són dones i nins, i s'han d'afegir gairebé 58.000 ferits, segons xifres d'Euromed.

També han lamentat que el volum de bombes llançades per l'exèrcit israelià sobre la franja de Gaza «no té precedents des de la guerra de Vietnam».

Amb la 'performance', la plataforma cerca denunciar «la violació sistemàtica dels drets humans i del Dret Internacional Humanitari a Gaza i en tota Palestina ocupada per part d'Israel». «Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb les víctimes de la brutal invasió», han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Arditi, fa 7 mesos
Si fos ciutadà d'Israel no aniria segur pel món. I és que el govern ultrasionista du 75 anys violant sistemàticament els drets humans amb l'ajuda del seu germà gran EUA i el silenci d'occident. Crims humans, expulsió de palestins, ocupacions il·legals.....ni sancions ni res. I ara que l,ONU i qualque país europeu condemnen la barbàrie sionista aquests ploren. I ploren pegant. Això sí, els alemanys han de demanar perdó per lo que va fer el III Reich. Alemanys que més del 98 per cent no havien nascut a n'aquells temps. Mentres els yanquis mantinguin Israel com un fillet de mel i sucre, aquest farà lo que li passi per on sabeu. Assassins nazis. Això són.
Valoració:-1menosmas
Per Ja ho val!, fa 7 mesos
Perquè deu ser, que els pro-Palestina del riu fins a la mar, quan una altra persona exposa el seu punt de vista, la insulten i se posen agressius?
Aquesta actitut, sumada a les moltes mentides i a les veritats a mitges que conten, fa pensar que no ténen ni molta ni poca raó bi que tot és per ajudar a l'imperialisme panislàmista.
Valoració:0menosmas
Per jauma, fa 7 mesos
per a ja us val
es veu que vostè per la seva forma d'escriure sobre l'estat sionista, ets ignorant el menys en història per escriure semblant estupidesa.
1º informa't sobre els assassinats que va haver-hi el 7 d'octubre que els assassinats que va haver-hi van ser perpetrats per l'exèrcit tan sofisticat de què parles i sento dir-te que el mateix exèrcit que parlo de nadó assassinat i dones embarassades apunyalada per treure els seus nadons era una gran mentida del teu exèrcit sofisticat i imatges manipulades que va reconèixer la casa blanca que era mentida.
ara això si llegeixes una mica d'història això no ve de fa poc si no de fa 75 anys de massacres de l'exèrcit sionista per aniquilar l'amo de palestina que són els palestins
el meu consell per a tu és llegir una mica més i seguir les notícies i no et creguis tot el que et diguin.
i no no el portis al terreny extremista de jueus i musulmans perquè no és així
és una desgràcia d'un poble que s'està aniquilant que és el poble palestí.
Valoració:1menosmas
Per La ONU està acabada, fa 7 mesos
La ONU d'aquests darrers temps ja no té cap credibilitat, ni molt manco pot ser ja cap autoritat moral.
Basta veure a Erdogan, que està cometent un vertader genocidi amb el poble kurd, parlar de que s'infringeixen els drets humàns dels que han comès una massacre, només per se defensar- se de l' islamisme radical, el mateix que els ayatolahs d'Iran i altres líders i personalitats del món panarabista, per veure que aquest grup tan perillós ha sequestrat un organisme internacional destinat a la pau i l'enteniment entre les nacions, utilitzant- lo pels seus obscurs i destructius propòsits.
Més valdria que el suprimíssin i les nacions s'estalviarien molts doblers. Però sobre tot, convendria dissoldre la ONU, perque la Humanitat no hauria de veure impotent, com els genocides imperialistes cometen moltes i terribles injustícies en nom de la Justícia Universal.
Valoració:-2menosmas
Per Ja ho val!, fa 7 mesos
Els que van de víctimes tampoc respectaren ni respecten els drets humàns dels israelians, ni d'altres nacionalitats, que eren a Israel, ametrallant- los, fent torxes humanes amb ells, decapitant nadons, obrint els ventres de les embarassades en viu per després matar- los, pegant foc a les cases amb la gent a dins i seqüestrant a persones.
Si no haguéssin començat ells, no haurien tingut cap resposta. I en vista de la manifestació multitudinària duita a terme en Cisjordània, protestant per la mort del líder de Hamàs, ja no se pot dir, sense que sapiguem que menteixen, que els palestins i Hamàs son dues coses diferents.
Per cert, que també cauen bombes sobre Israel i se maten a israelians, però a aquesta part, els nostres mitjans s'obliden de contar- ho i si ho volem saber, hem de consultar a la premsa estrangera.
Tots els habitants d'Israel pagarien or, perque al costat de les seves fronteres hi hagués uns pobles i una gent normal, treballadora, pacífica i ocupats en fer la seva pròpia vida, enlloc de a odiadors amb l'únic objectiu d'eliminar al seu veïnat. Perque si estàssin envoltats de gent com la de qualsevol altre país, ni haurien de fer un servei militar sumament perillós, ni tampoc haurien de pagar tants d'impostos per mantenir un exèrcit tan modern i equipat, perque no els faria falta. Però estant envoltats d'agressors que només viuen per expulsar a tots ells de casa seva, matar- los a tots i quedar- se el seu territori, no els queda més remei que defensar- se o deixar- se matar.
Jo tampoc comprenc com a Occident, hi pugui haver gent que se posa del costat dels terroristes de la Jihad, per molta judeofòbia que l'inculcàssin de petits, perque Israel no és just la nació dels jueus, si no que representa també a totes les nacions del món lliure. I tots sabem que l'Eix del Mal, que és d'on procedeixen tots aquests que ataquen per l'esquena i llavors s'aferren al Drets Humàns, té en els seus plans a mitjà termini, destruir a tots els països occidentals i fer- nos pols a tots noltros, inclosos tots aquests que se manifesten amb el mocador, la bandera de l'Arc de Sant Martí i els símbols feministes inclosos, molts dels quals ni tan sols s'han molestat en informar- se a fons del motiu pel qual surten al carrer, ni tampoc de com és la gent amb la que tant se solidaritzen.


Valoració:-2menosmas
Per Patriota, fa 7 mesos
Más blanqueo del terrorismo.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 7 mesos
Si Israel no respecta els drets humans, ni les resolucions de l'ONU, ni reconeix el Tribunal Penal Internacional, els estats autoproclamats democràtics, especialment els europeus, l'haurien d'excloure de les seves relacions diplomàtiques i comercials i també de les competicions esportives.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente