muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Els veïns reten un homenatge al CEIP Establiments el el seu 50 aniversari

201115

L'Associació de Veïns de Establiments han retut homenatge al centre educatiu que duu el nom del poble palmesà pel seu 50 aniversari.

Així, durant el festival de fi de curs, el president de l'associació, Llorenç G. Bauzá, ha lliurat una placa commemorativa a la direcció en reconeixement a la trajectòria del CEIP Establiments.

Bauzá ha ressaltat l'«oportunitat i el privilegi» que suposa per als veïns de Establiments comptar amb un col·legi propi. «El col·legi fa poble», va remarcar el president dels veïns.

«Aquestes parets, aquests patis, són una mica més que això. Són un lloc envoltat d'un entorn privilegiat que gràcies a la magnífica tasca que desenvolupen els docents i tot el personal del centre ajuden el barri a continuar creixent», va afegir.

Per part seva, el director del CEIP Establiments ha agraït davant els més de 200 assistents el reconeixement, recordant a totes les generacions passades i les que arribaran en un futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan C, fa dervers d'un any
Quin goig, 50 anys de servei a les famílies i tots els nins que per allà han passat. Quina emoció que qui fou alumne durant la meva època allà ara torni per fer entrega en nom del barri d’un reconeixement a la tasca educativa. Enhorabona Establiments, enhorabona escola i gràcies Llorenç.

Joan Carles
Valoració:0menosmas
Per Toni, fa dervers d'un any
Llorenç Bauzá és una persona extraordinària i molt competent. Gràcies per la teva feina
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente