muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.26°
12°

Les Illes Balears varen ser el principal destí de l'Estat triat pels viatgers internacionals al juliol

Les Illes Balears varen ser el principal destí de l'Estat espanyol que varen triar els viatgers internacionals durant el mes de juliol passat. Així ho posa de manifest l'estadística de Conjuntura Turística Hotelera elaborada i feta pública per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) aquest dimarts.

En total, els hotels de les Balears varen rebre al juliol 1,08 milions d'hostes, que varen realitzar un total de 5.757.981 pernoctacions. Una quantitat de visitants que duplica les dades de juny i fa que els establiments de les Illes hagin recuperat més d'un 60% de les xifres obtengudes abans de la pandèmia, al juliol de 2019, quan els clients allotjats en hotels de l'arxipèlag varen ser 1,8 milions.

Es tracta d'unes dades que posen de manifest la recuperació mostrada per les Illes Balears durant aquesta temporada, en la qual acumulen tres mesos consecutius liderant les arribades de turistes internacionals i col·loquen l'arxipèlag com un dels principals destins de tot el Mediterrani. El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha valorat les dades i ha destacat que l'estratègia «està funcionant, està sent una temporada atípica però molt millor del que prevèiem».

En aquesta línia, Negueruela recorda que la situació sanitària està millorant a les Illes Balears en les darreres setmanes, la qual cosa «permet ser optimistes sense baixar la guàrdia, ja que les dades econòmiques i turístiques estan acompanyant». «Les nostres illes van acaparar el mes passat el 42,5% de les pernoctacions totals que els turistes internacionals van realitzar a Espanya», ha afegit el conseller.

A més, les Illes Balears varen ser el destí amb major grau d'ocupació per places hoteleres de tot l'Estat durant juliol, amb un 61,7%, per davant de la resta de destinacions turístiques estatals. En aquesta línia, Mallorca va ser la zona turística amb major nombre de pernoctacions de l'Estat (4,19 milions) i va registrar 758.279 viatgers, la majoria estrangers.

A Eivissa i Formentera es varen comptabilitzar 213.006 viatgers i 996.341 pernoctacions, mentre que Menorca va tancar amb 111.157 hostes i 565.854 pernoctacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ADF, fa mes de 2 anys

Més intolerants a ses Illes ?
Arruix per a sempre !

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente