cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

Ajornat el judici contra càrregues policials durant un desnonament a Palma

El Jutjat ha ajornat per al pròxim 15 de març el judici contra la policia espanyola per incidents provocats durant un desnonament a Palma el passat 2020, una vista per la qual Arran Palma, Alerta Solidària i CUP Mallorca havien convocat una concentració davant l'edifici judicial.

El judici s'ha hagut de suspendre per motius de salut d'una de les denunciants, que havia de declarar. Segons ha explicat un portaveu d'Arran, el judici es dirigeix contra el cap de l'operatiu que estava al càrrec el dia del desnonament, que va tenir lloc al març de 2020 en el barri de Verge de Lluc, a Palma. S'enfronta a una possible multa.

Els denunciants sostenen que varen ser agredits durant una protesta pacífica per a impedir el desnonament d'una parella de persones majors amb múltiples patologies cròniques. Detalladament, asseguren que estant davant de la porta de l'habitatge la policia va carregar contra ells i que varen sofrir lesions diverses.

La concentració convocada davant el Jutjat s'ha dut a terme igualment, com a gest de suport als denunciants. Entre ells es troben membres d'Arran, la CUP, Stop Desnonaments i Mallorca Lliure.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.