nubes dispersas
  • Màx: 12.06°
  • Mín: 7.77°
12°

Neix el Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional

El Consell de Govern ha aprovat aquest divendres el Decret que regularà l'organització i el funcionament del Consell Assessor de Cultura Popular i Tradicional.

Segons ha explicat el portaveu del Govern, Marc Pons, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, el nou Decret estableix les funcions del Consell Assessor, composició, òrgans, règim de sessions i adopció d'acords.
El Consell assessorarà a l'Administració de la Comunitat Autònoma i, si ho demanen prèviament, també als consells insulars i ajuntaments, en l'exercici de funcions que tenen encomanades en matèria de cultura popular i tradicional.

A més, emetrà informes en els procediments de declaració de festes d'interès cultural i de declaració d'interès cultural de les associacions i fundacions.

També podrà proposar les accions que consideri convenients per a la protecció i la difusió de la cultura popular i tradicional.
El Consell Assessor compta amb tres òrgans unipersonals: el president (Andreu Ramis), el vicepresident i el secretari. Els òrgans col·legiats són el Ple, que s'ha de reunir ordinàriament dues vegades l'any, i els grups de treball, convocats per la presidència del Consell Assessor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per slort, fa mes de 8 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:6menosmas
Per llorens, fa mes de 8 anys

Otro órgano adoctrinador de este desgovern catalanista?
No eran estos que decían que disminuíria el gasto público?
que no contratarian a dedo? que serían transparentes???

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente