algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

La Policia aclareix els incendis de contenidors de paper a Palma

Els sospitosos de l'acció són quatre joves que han estat detinguts després de reconèixer els fets

A quatre joves no els caigué bé que la Policia Local de Palma els retiràs una moto i per venjar-se cremaren un contenidor de reciclatge de paper al carrer Joan Ripoll Trobat. La colla llançà una botella de plàstic amb benzina a l'interior del contenidor i el féu esclatar a la 01.20 hores de la matinada de dissabte a diumenge. Pel que sembla, els joves s'ho passaren bé i aquella mateixa matinada incendiaren quatre contenidors de paper més ubicats al carrer Canonge Sebastià Gil, l'avinguda Picasso, el carrer Illes Balears i el carrer Xile, entre les 4.40 i les 6.20 hores.

Dilluns a la nit es tornà a repetir l'escena i, passades les 23.00 hores, els Bombers i la Policia Local foren requerits, ja que havia fet explotar de nou un contenidor de paper al carrer Xile. Un veí de la zona indicà que moments abans de la forta deflagració havia vist dos joves en una moto aturar-se al costat del contenidor i tirar-hi algun objecte dins, deixant una reguera de combustible i calar-li foc.

Després d'apagar l'incendi, els agents de la Unitat Nocturna i de la d'Intervenció Immediata de la Policia Local de Palma que es desplaçaren al lloc hi realitzaren una inspecció ocular i trobaren una cartera en terra. Així, anaren al domicili de la persona a la qual pertanyia i s'entrevistaren amb ella.

Aquest jove, la identitat del qual és José Antonio V.A., de 18 anys, confessà haver cremat el contenidor del carrer Xile i haver participat en l'incendi dels altres. Facilità la identitat dels altres tres sospitosos, que també han estat detinguts. Un d'ells és menor d'edat i quedà en llibertat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.