algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Ja s'instal·len les parets contra el renou a la via del Murterar

Les pantalles seran fetes de formigó i metacrilat

Ja s'han començat a instal·lar els fonaments per col·locar les pantalles de protecció contra els renous a la carretera variant del Murterar, que connectarà la nova via de circumval·lació d'Alcúdia amb la carretera de l'Albufera, a prop de la central elèctrica de Gesa.

Les esmentades pantalles són condició bàsica perquè es pugui obrir la carretera variant, la qual cosa està tenint més dificultats de les previstes, per la manca de previsió per part de la Conselleria de Foment, ja que malgrat que era sabut que les pantalles eren indispensables, per exigència dels propietaris dels edificis d'apartaments Siesta, fins aquest estiu no han estat encarregades i fins fa poques setmanes no s'han començat a fer els fonaments.

Tampoc no ha estat possible saber per part de la Conselleria la data d'obertura d'aquesta nova via, la qual ja podria estar en funcionament des de principi d'estiu. De fet, el conseller de Foment havia arribat a un acord verbal amb el batle per permetre l'ús de la carretera en horari restringit pels camions que duen carbó a la central elèctrica. El batle va fer la petició oficial a Foment, però, sorprenentment, encara no hi ha hagut cap tipus de resposta i, per tant, la carretera és tancada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.