algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Madò Serra va complir cent anys amb música i cotxes d'època

Catalina Serra Horrach, coneguda popularment dins Petra com a Madò Serra, es converteix amb la centenària del municipi.
Encara que els anys els compleix avui, la festa organitzada per l'Ajuntament i Unió Musical de Petra es va celebrar ahir per ser un dia festiu.

Madò Serra va néixer el 28 de setembre de 1898 i actualment viu al carrer Forà, cantonada amb Francesc Torrens.
La festa va començar sobre les cinc i mitja del capvespre, dues aspirants a centenàries, Francesca Llinàs Rubí que va néixer el 10 de maig de 1899 i Maria Nicolau Bauçà, nascuda el 6 de maig de l'any 1900 varen anar a cercar madò Serra dins dos cotxes d'època.

Quan arribaren al seu domicili, un altre cotxe antic l'esperava per anar totes tres cap a la missa que se celebrava ahir en honor de madò Serra per haver aguantat fins els cent anys. Darrere hi anava la banda de música de Petra sonant a ritmes de pasdobles durant el trajecte.

Després de la missa, a la casa de madò Serra, es va fer una festeta i hi va haver també un petit refrigeri per qui volgués anar a donar els « molts d'anys» a la centenària.

Després, el batle, Joan Font (PSM) li va fer un obsequi en representació de l'Ajuntament que va consistir en una placa de plata gravada amb el seu nom.

La desfilada de cotxes antics va estar organitzada per la Unió Musical de Petra. L'acte va ser original i colorista però també molt emotiu per part de madò Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.