algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
18°

Demà s'inaugura de forma oficial el Centre Universitari de la ciutat

Demà a les 18.00 hores, serà inaugurat de oficialment el Centre Universitari de Manacor (CUM). L'acte protocol·lari serà a càrrec de la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), i del rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet.

El Centre Universitari de la localitat de Manacor començà les seves activitats el passat 15 de setembre amb els serveis d'automatrícula a la UIB i la matrícula per al curs de preparació per a les proves d'accés a la UIB per als majors de 25 anys.

El delegat de Cultura, Educació i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló (PP), ha comentat que «el Centre Universitari de Manacor (CUM) és un nou servei que es posa en funcionament amb la finalitat d'apropar la Universitat a la nostra ciutat. Es tracta de crear un espai on puguin conversar amb altres universitaris i expressar i debatre les seves preocupacions».

Al centre, a més de tramitar la matrícula, també es poden dur a terme altres gestions administratives, relacionades amb la Universitat balear. També està previst que s'hi realitzin conferències i activitats d'extensió universitària.

Joan Barceló comentà que «aquest centre és un lloc que serveix de pont d'enllaç entre la UIB i les empreses, entitats i institucions de Manacor perquè hi puguin fer les pràctiques necessàries per tal de completar la formació acadèmica i professional dels joves de la localitat». Per aconseguir tots aquests objectius, al CUM, que es troba ubicat en el carrer Muntaner número 12, hi ha estat instal·lada una xarxa d'ordinadors connectats a la Universitat, amb accés als seus serveis bibliotecaris i a Internet.

El Centre Universitari de Manacor és obert al públic els dilluns, dimarts, dijous i divendres de les 10.00 a les 14.00 hores els matins, i de les 17.00 a les 19.00 hores els horabaixes.

Al llarg d'aquests primers quinze dies de funcionament en caràcter experimental, hi ha hagut una excel·lent acollida entre els joves universitaris dels pobles de la comarca que han pogut efectuar la seva matrícula mitjançant els ordinadors connectats a la xarxa d'Internet, sense haver-se de desplaçar al campus universitari de la carretera de Valldemossa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.