algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Quaranta expositors d'antiquaris i brocanters participen a la mostra

La fira té lloc al pavelló cobert Guillem Timoner fins dia 27 de setembre

La localitat de Felanitx acull, des d'ahir i fins diumenge dia 27 de setembre, la primera edició de la Fira d'antiquaris i brocanters de Felanitx, en la qual participen uns quaranta expositors procedents d'Aragó, Galícia, Madrid, Catalunya, País Basc, València i Mallorca.

La mostra està organitzada per l'empresa de serveis Llobregat Lúdics. El director de l'empresa, Josep Maria Camps, va comentar que abans de dur a terme l'exposició a Felanitx «vàrem visitar 10 poblacions de l'Illa i escollírem Felanitx, primerament per les facilitats aportades per l'Ajuntament i perquè diferents estudis de mercat ens han indicat que aquesta població està en alça, en un moment òptim i que el pavelló cobert és el marc idoni».

Tots els objectes exposats tindran una antiguitat mínima garantida de 50 anys exceptuant les obres pictòriques.
Segons Camps, «el brocanter comercialitza peces amb una antiguitat mínima de 50 anys, tot i que pot proporcionar peces més antigues. L'antiquari, està obligat a garantir-nos un mínim de 100 anys en les seves peces».

La fira té lloc en el pavelló poliesportiu Guillem Timoner, a la sortida de la localitat en direcció a Campos. Aquesta romandrà oberta al públic fins dia 27 d'aquest mes coincidint amb la Fira de Sant Miquel que anualment es realitza en els principals carrers del poble. Estarà oberta al públic de les 11 del matí fins a les 9 del vespre ininterrompudament.

Segons Camps, «les peces són molt variades, destacant-ne un altar del segle XVI, que procedeix d'un antiquari de Galícia. També hi haurà mobles rústics, fins i tot antiguitats esportives com pilotes de cuiro, trineus, esquís de fusta i també mobles d'oficina». Aquesta fira vol tenir una periodicitat anual; «s'han de convertir en la segona fira de Mallorca, després de la que s'organitza en el recinte d'Ifebal a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.