algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

El Grup Banca March obté 4.235 milions de beneficis el primer semestre de l'any

El Grup Banca March tancà el primer semestre de l'any amb uns beneficis de 4.235 milions de pessetes, la qual cosa representa un increment del 67 per cent en relació a l'any passat.

L'activitat bancària de l'entitat també ha registrat entre els mesos de gener i juny un compte de resultats molt positiu que duplica els beneficis nets del mateix període del 97. Concretament, han augmentat un 91 per cent fins arribar als 911 milions. El marge d'explotació ha estat de 1.937 milions, fet que suposa un creixement del 23 per cent en relació a l'any anterior.

Aquest balanç posa en evidència l'èxit del pla estratègic que Banca March ha implantat des del mes de març del 96 i que tenia com a objectius bàsics la millora de la seva posició com a banc regional, la introducció de nous serveis com la banca telefònica i l'oferta de productes especialitzats. La consolidació de l'entitat també li permetrà afrontar amb garanties l'arribada de la moneda única.

Inversió creditícia

La bona conjuntura econòmica i la reactivació del consum també són factors que expliquen l'important increment de la inversió creditícia en un 13 per cent fins assolir els 260.288 milions de pessetes.

Quant als recursos de clients captats, han augmentat en un 15 per cent i el saldo se situava a finals de juny en 297.924 milions.

Durant el primer semestre de l'any, Banca March ha ampliat en cinc la seva xarxa d'oficines i n'ha remodelat vuit més. Així mateix, s'ha realitzat una forta inversió en caixers automàtics, ja que se n'han instal·lat 75 i actualment ja compta amb 210. La creixent activitat de l'entitat també s'ha reflectit en la incorporació de nou personal, concretament 41 persones.

En definitiva, el Grup Banca March ha obtingut un gran benefici tant en la seva dimensió bancària com en les seves participacions en l'Urquijo, Corporació Financera Alba i d'altres.semestre de l'any

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.