muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Ja s'han aconseguit recaptar quasi 18 milions per al nin Pau Planas

Continuen les mostres de solidaritat amb Pau Planas, el nin malalt de Binissalem, pel qual ja s'han aconseguit 17.891.000 pessetes.

El poble de Santa Margalida no ha dubtat a col·laborar amb aquesta campanya que des del primer moment ha tingut el suport de Diari de Balears. Diumenge passat, abans del pregó de festes de la Beata, el batle Antoni del Olmo va anunciar que s'havien col·locat dues bacines a l'entrada de l'església, per si algú hi volia col·laborar. En un moment es varen recaptar 175.500 pessetes. El batle ha fet publicar un ban anunciant que a les oficines de municipal de Can Picafort i també a l'Ajuntament de Santa Margalida, durant 15 dies, s'admetran donatius per ajudar Pau Planas. Ahir com a primer dia, ja es varen recaptar 98.000 pessetes.

D'altra banda, els treballadors d'Aena estan fent torns de dues hores a l'Aeroport de Palma per ajudar els joves de Binissalem a recaptar ajudes. Aena ha contribuït amb 100.000 pessetes. Els bombers i policies locals de Palma han aconseguit 525.000 pessetes, i avui, el popular Tolo Güell, en nom de SYP, farà entrega de 3 milions més.

Els familiars estan molt agraïts al poble mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.