nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Setembre arranca amb una ocupació hotelera del 92'4 per cent a les Illes

El mes de setembre no ha pogut començar millor per al sector de l'hostaleria balear. L'ocupació a les Illes és d'un 92'4 per cent enfront del 90 per cent del mateix període de l'any passat, segons les dades recollides per l'Oficina de Seguiment de l'Ocupació de la Conselleria de Turisme.

L'illa amb un nivell més elevat d'ocupació és Menorca, amb un 93'8 per cent. La segueixen Mallorca amb un 92'8, Eivissa, amb un 90'6 i Formentera amb 85'4 places de cada cent plenes aquesta setmana.

Pel que fa a l'illa de Mallorca, destaca la forta ocupació que es registra a Cala Millor i a Santa Ponça. En aquestes zones turístiques la fi d'agost i l'arribada de setembe només ha fet disminuir lleugerament el 99 per cent de places plenes que hi havia i aquests dies l'ocupació és del 97 per cent.

A Alcúdia se supera el 96 per cent i a les zones turístiques de Palmanova i Magaluf i Pollença estan per sobre del 95 per cent.

La temporada turística evoluciona, per tant, molt favorablement després d'uns mesos de juliol i sobretot agost en què s'assolí pràcticament el ple total sense gaires incidents a causa de la sobrecontractació o l'overbooking. És previsible que el nivell adquisitiu més elevat que caracteritza el turisme de setembre també permeti millorar el compte de resultats del sector de la restauració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.