algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Un jove pateix un accident mortal a l'autopista de l'Arenal i el troben passades unes hores

El seu cotxe bolcà i quedà amagat darrera uns matolls

Un jove de 19 anys anomenat Josep Antoni Velasco Fiol morí ahir a l'autopista de l'Arenal com a conseqüència d'un accident de trànsit. Segons sembla, el fet es produí durant el matí, però no fou fins al migdia quan el cadàver i el cotxe sinistrat varen ser trobats, ja que quedaren ocults entre els matolls.

Josep Antoni menava un turisme Ford Fiesta amb matrícula IB"5059"BG per l'autopista de l'Arenal i en direcció a Palma. El cotxe no era ocupat per altres persones i quan arribà al quilòmetre 4 de l'esmentada via, el conductor perdé el control de l'automòbil i aquest es dirigí irremissiblement al marge dret de l'autopista.

Després de bolcar, el vehicle quedà aturat darrera unes mates i sembla que la víctima perdé la vida a l'instant com a conseqüència del brutal impacte rebut.

Tot indica que els ciutadans que circularen per l'autopista després d'haver-se produït l'accident no detectaren la presència del turisme tomat i suposaren que es tractava d'una col·lisió que havia tingut lloc dies enrere.

No fou fins poc abans de les dues de l'horabaixa quan una patrulla de la Guàrdia Civil va observar el cotxe i va aturar la marxa per inspeccionar-lo. Dins el turisme trobaren el cos sense vida del jove, que havia quedat atrapat entre la ferralla. Els agents avisaren les ambulàncies per si s'hi podia fer alguna cosa. Desgraciadament el personal mèdic tan sols pogué confirmar la mort del conductor, el cadàver del qual ja presentava signes de rigidesa.

El Cos de Bombers de Palma es dirigí al lloc dels fets per extreure el cos de l'accidentat i la Guàrdia Civil elaborà un informe per tal d'aclarir quines foren les causes que motivaren el bolcament del turisme. El cotxe també fou examinat per tal de determinar si xocà contra algun altre vehicle o un objecte contundent de l'autopista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.