nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Ja hi ha més d'un milió per a Pau Planas

Els pares del nin han rebut una allau de donatius en 24 hores

La campanya benèfica per ajudar el jove Pau Planas ha donat uns fruits espectaculars. En poc més de 24 hores s'han rebut donatius per valor de quasi 1.200.000 pessetes.

Segons varen informar ahir els pares i familiars del nin, durant els dos darrers dies s'han vist sorpresos per l'allau de cridades telefòniques procedents de tots els racons de l'Illa.

La majoria de donacions fetes fins ara corresponen a particulars i són de petita quantia. Tot i això, s'han realitzat algunes aportacions important com la del Grup Serra, editor de Diari de Balears, amb 150.000 pessetes o les 100.000 que hi ha posat Guillem Oliver Salas, president del grup Oliver. Una empresa privada de Binissalem s'ha adherit a la campanya amb una xifra similar.

Es preveu que el fons recaptat augmenti de forma considerable els propers dies ja que nombroses empreses dels polígons industrials de Palma i Inca s'hi han adreçat i formalitzaran els seus donatius avui o demà.

Com a nota curiosa destacar el gest solidari que han tingut els cambrers dels establiments del conegut «carrer del Jamón» de la Platja de Palma, que donaran totes les propines que recullin durant les properes setmanes. Gràcies a la campanya de recollida de fons, s'ha sabut de l'existència de dos casos similars al de Pau, a Pollença i Biniamar, als quals la fundació intentarà també ajudar en la mesura de les seves possibilitats.

Tots els que vulguin posar el seu gra d'arena per ajudar Pau Planas es poden adreçar als telèfons 971 886 126 i 971 870 521.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.