algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

L'obsessió de l'extremista convocant de les manifestacions contra les mesures sanitàries amb els mitjans en català

La fixació amb els mitjans de comunicació en català de l'extremista que va fer la convocatòria de la manifestació contra les mesures sanitàries decretades pel Govern, té alguna cosa de malaltissa.

Víctor Sánchez Valle, propietari del restaurant 'Meson as de tablas' situat a s'Escorxador de Palma i també del 'Don Caracol' de s'Aranjassa i del 'D'alt de tot', és, com ja va explicar dBalears, un agitador d'extrema dreta a les xarxes socials, des d'on fa demagògia contra els doblers públics que reben els mitjans en català (molt per davall dels que reben els mitjans en castellà) i fa negacionisme de tot tipus.

Aquesta passats dies ha anunciat, a tothom que el volgués escoltar, que denunciaria davant els tribunals Diari de Balears, però de moment s'ha limitat a naunciar-ho.

Aquest dimarts ha vetat l'entrada a la roda de premsa per anunciar una nova manifestació, que dBalears ja va avançar que seria amb vehicles, als periodistes d'IB3 Ràdio, IB3 Televisió i l'ARA Balears, amb el pretext que no hi estaven convidats. Cosa que significa un atac a la llibertat d'informació.

És pertinent recordar que durant la manifestació de dimarts 12 de gener diversos manifestants varen escridassar i intimidar els periodistes d'IB3 Televisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tonet, fa mes de 3 anys

Això es VOX en estat pur, que prenguin nota tots els que han fet possible tenir-los a les institucions. No entenc l'actitud de n'Armengol i Calvo acotant el cap i cercant la conciliació en lloc de fer caure tot el pes de la llei damunt aquest impresentable i tota la seva patuleia de violents. Fins a quan aquest tracte de favor que ja voldrien haver tingut altres manifestants no feixistes? És vergonyós i preocupant constatar que els violents quasi tenen carta blanca per mor de la pusil·lanimitat dels polítics i el "laissez faire" dels guardians de l'ordre. Fins a quan aquest tracte de favor que ja voldríem haver tingut altres vegades alguns manifestants no violents ni feixistes?

Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente