Sol i gastronomia
Milers de ciutadans aprofitaren el bon temps i sortiren a ‘firar'. Foto: J. Morey. Coques, panades, pa, fruits secs i embotits. Les parades gastronòmiques tornaren a ser ahir les grans protagonistes del mercat tradicional i artesà que omplí el passeig de Sagrera i la plaça de les Drassanes fins a arribar a la Feixina. Milers de ciutadans acudiren a la cita d'aquesta mostra en què també participen les cases regionals amb tapetes dels seus productes típics. Tot per omplir el gavatx d'un dijous de festa per allò que anomenen Diada de les Balears. Això darrer no ho tenien tan clar els visitants que, en aturar-los per demanar si sabien el perquè de la festivitat d'aquest dia, molts pocs sabien respondre. "És una festa inventada", assegurava Francesc Mascaró, qui havia vingut de Son Ferriol.
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic