Sol i gastronomia
Milers de ciutadans aprofitaren el bon temps i sortiren a ‘firar'. Foto: J. Morey. Coques, panades, pa, fruits secs i embotits. Les parades gastronòmiques tornaren a ser ahir les grans protagonistes del mercat tradicional i artesà que omplí el passeig de Sagrera i la plaça de les Drassanes fins a arribar a la Feixina. Milers de ciutadans acudiren a la cita d'aquesta mostra en què també participen les cases regionals amb tapetes dels seus productes típics. Tot per omplir el gavatx d'un dijous de festa per allò que anomenen Diada de les Balears. Això darrer no ho tenien tan clar els visitants que, en aturar-los per demanar si sabien el perquè de la festivitat d'aquest dia, molts pocs sabien respondre. "És una festa inventada", assegurava Francesc Mascaró, qui havia vingut de Son Ferriol.
- L’Associació d’Usuaris del Tren denuncia un cas de xenofòbia, actituds incíviques i demana a SFM que actuï
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Camisetes verdes exhaurides. Divendres se'n distribuiran 10.000 més
- Alexandre Miquel Novajra: «Més que la volta al món en tres-cents dies, faig la volta al dia en tres-cents mons»
- Promotors de construccions encalcen propietaris de terrenys de Son Sardina i els ofereixen milions d'euros perquè venguin