Sol i gastronomia
Milers de ciutadans aprofitaren el bon temps i sortiren a ‘firar'. Foto: J. Morey. Coques, panades, pa, fruits secs i embotits. Les parades gastronòmiques tornaren a ser ahir les grans protagonistes del mercat tradicional i artesà que omplí el passeig de Sagrera i la plaça de les Drassanes fins a arribar a la Feixina. Milers de ciutadans acudiren a la cita d'aquesta mostra en què també participen les cases regionals amb tapetes dels seus productes típics. Tot per omplir el gavatx d'un dijous de festa per allò que anomenen Diada de les Balears. Això darrer no ho tenien tan clar els visitants que, en aturar-los per demanar si sabien el perquè de la festivitat d'aquest dia, molts pocs sabien respondre. "És una festa inventada", assegurava Francesc Mascaró, qui havia vingut de Son Ferriol.
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- L’OCB impulsa una campanya perquè les famílies coneguin els beneficis d’escolaritzar els infants en català
- Admès a tràmit el Recurs d’inconstitucionalitat contra l’amnistia al sòl rústic de la llei de simplificació
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Redueixen de 37,5 a 35 hores l’horari laboral setmanal dels docents dels centres públics de les Illes Balears