muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín:
Xavier Mora

Xavier Mora

Opinió

Bauzá i la Llei del silenci

|

Després d'escoltar el missatge de cap d'any del Sr. José Ramon Bauzá, molts ens demanam quan en farà la segona part. I és que, a menys que el President de les Illes Balears sigui un pur gestor econòmic d'aquest país -i per la seva política ideològica es demostra que no ho és-, sorprèn que el President només faci una avaluació econòmica del 2013 i no ens expliqui les bondats de les seves accions polítiques en l'àmbit educatiu, en la política lingüística o en l'aprovació de normes polèmiques com la Llei de símbols.

Opinió #somPPCC

L'independentisme tranquil

|

Des de Mallorca estant, som espectadors del camí cap a la llibertat que ha iniciat Catalunya amb pas ferm i assenyat, plantejant a l’Estat un repte democràtic sense precedents a la història des de 1714 i que té com a objectiu conèixer la voluntat dels seus ciutadans al voltant de quin futur polític volen per a Catalunya.

Opinió

Bauzá: a cara o creu

|

Si una cosa ha aconseguit José Ramón Bauzá des que presideix el Govern de les Illes Balears és no provocar indiferència ni als membres del Partit Popular, ni a l’oposició. I és que d'ençà que governa, Bauzá ha portat a terme una estratègia de radicalització de la política balear dirigida en dos flancs: per una banda, la implementació contundent de les polítiques públiques i per una altra, l’escorament ideològic del Partit Popular de les Illes Balears cap a posicions més extremes.