algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°
Xavier Mora

Xavier Mora

Opinió

Bauzá i la Llei del silenci

Xavier Mora

Després d'escoltar el missatge de cap d'any del Sr. José Ramon Bauzá, molts ens demanam quan en farà la segona part. I és que, a menys que el President de les Illes Balears sigui un pur gestor econòmic d'aquest país -i per la seva política ideològica es demostra que no ho és-, sorprèn que el President només faci una avaluació econòmica del 2013 i no ens expliqui les bondats de les seves accions polítiques en l'àmbit educatiu, en la política lingüística o en l'aprovació de normes polèmiques com la Llei de símbols.

Opinió #somPPCC

L'independentisme tranquil

Xavier Mora

Des de Mallorca estant, som espectadors del camí cap a la llibertat que ha iniciat Catalunya amb pas ferm i assenyat, plantejant a l’Estat un repte democràtic sense precedents a la història des de 1714 i que té com a objectiu conèixer la voluntat dels seus ciutadans al voltant de quin futur polític volen per a Catalunya.

Opinió

Bauzá: a cara o creu

Xavier Mora

Si una cosa ha aconseguit José Ramón Bauzá des que presideix el Govern de les Illes Balears és no provocar indiferència ni als membres del Partit Popular, ni a l’oposició. I és que d'ençà que governa, Bauzá ha portat a terme una estratègia de radicalització de la política balear dirigida en dos flancs: per una banda, la implementació contundent de les polítiques públiques i per una altra, l’escorament ideològic del Partit Popular de les Illes Balears cap a posicions més extremes.