cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Feminicidi

Si feim un repàs a la Història de la Humanitat i, més específicament a la història de la civilització, es trobarem amb una conclusió tan obvia com poc destacada i reiterada: el major genocidi de la història s'ha comès contra les dones.

Les atrocitats més inhumanes, les barbaritats més massives, la persecució més bèstia, constant i sostinguda, s'han perpetrat i es continuen perpetrant contra la meitat femenina de la Humanitat.

Els homes al llarg de la història i de manera repetida constant i gairebé sistemàtica han maltractat, violentat, agredit, dominat, reprimit, controlat les dones.

Les generalitzacions sempre són inexactes, però cap ho és tan poc com aquesta.

En la majoria de països, en la majoria de cultures, en la majoria de religions i en la majoria d'èpoques històriques, la dona ha estat subjugada per l'home.

Podem cercar matisos, excuses i excepcions per tranquil·litzar consciències, però la realitat és que les dones són les grans víctimes de la història.

I si hi ha víctimes, hi ha botxins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per l'observador, fa 8 mesos
Les actuals lleis construïdes des del temps del famós fatxum de M. Rajoy no han canviat, i ara en patim les conseqüències. Caldrà un temps per a revertir les maleses del que es va legislar malament i de mala intenció.
Valoració:0menosmas
Per Yomismo, fa 8 mesos
en estos últimos 4 años que ha gobernado la izquierda ha aumentado el número de muertas por violencia machista, han aumentado las violaciones grupales y han puesto a más violadores en la calle.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente