algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

No a la guerra!

Qui guanya la guerra?

Qui guanya la guerra senyor Putin?

Qui guanya la guerra senyor Zelenski?

Qui guanya la guerra, senyor Borrell?

Segur que hi ha qualcú que hi guanya amb la guerra, però ben segur que no són el 99,9% dels ciutadans russos, ni, per descomptat, els ciutadans ucraïnesos i de la resta dels països del voltant.

Ni els ciutadans corrents de cap altre país en guerra com pugui ser Síria o Iemen.

La guerra és sempre mort, patiment, barbàrie i destrucció. I un excel·lent negoci per a alguns indesitjables.

Quan va començar la invasió russa d'Ucraïna, els cínics varen interpel·lar els pacifistes i pretenien ridiculitzar el 'No a la guerra!'.

I tanmateix, avui és més vigent i mes necessari que mai insistir, persistir i sortir al carrer per tornar a proclamar 'No a la guerra!'. A cap guerra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ramon, fa mes de 2 anys
Mentre hi hagi exèrcits en el món, cridar "no a la guerra" és un brindis al Sol. Mentre uns demanen la pau, uns altres poden aprofitar el seu pacifisme per imposar-se. Si estam disposats a cedir davant qualsevol agressió estic d'acord: no a la guerra.
Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys
Al final va a resultar que los que han invadido Ucrania provocando cientos de muertos, asesinatos, crímenes horrorosos y millones de desplazados, amén de dejarla como un solar, habrán sido Zelenski y Borrell.
Si que hay cinismo, Tomeu. Cuando se invadió Irak, miles de izquierdosos salieron a la calle propinando al gobierno de Aznar los mil disparates. Ahora, ante una participación mucho más contundente por parte de España, todos aquellos han callado como muertos.
Si, hay cinismo. Tomeu. Me temo que tú también te dejas arrastrar.
Valoració:-1menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Festival de demagogia barata…
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Reforçar amb ajuda militar i armamentística a qualsevol dels dos bàndols, sempre implica ationar el foc, allargar el sofriment i la guerra i afavorir el negoci brut de la venda d'armes.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente