algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

No serà un tal Judes qui et va ensenyar relacions internacionals?

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet una passa que cap governant espanyol s'havia atrevit a fer: ha traït el poble sahrauí amb una punyalada en forma de carta al rei Mohammed VI en la qual sosté que el pla d'autonomia per al Sàhara Occidental plantejat pel Marroc el 2007 constitueix «la base més seriosa i realista» per a aconseguir una solució al conflicte. És la primera vegada que un president del Govern espanyol contravé les resolucions de l'ONU sobre el Sàhara Occidental.

Aquest és el resultat d'una política líquida, sense cap base ideològica, només l'ocupació del poder el màxim temps possible. Una política on la tàctica i el curt termini substitueixen la ideologia i els valors. Tàctica per avui i ultradreta per demà.

Una forma de fer política de la qual l'inepte president espanyol n'és un model.

Curiosament, Pedro Sánchez, que mai perd l'oportunitat de no dir la veritat, justifica la seva punyalada per l'esquena al poble sahrauí en la situació provocada per la invasió d'Ucraïna per part de l'exèrcit rus. El cínic president espanyol afirma que el pla per convertir el Sàhara Occidental en una 'autonomia' «és la millor solució al conflicte».

Justament per la situació actual, el 'perspicaç' Judes espanyol li serveix en safata un apoteòsic 'argument' a Putin... A veure quan tarda el president rus en recollir l'assistència i ofereix una 'autonomia' a Ucraïna i ho presenta dient que «és la millor solució al conflicte».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa mes de 2 anys
1.- Nunca he votado a comunistas, socialistas, catalanistas, separatistas y demás compañeros de viaje. Por lo tanto, no se me podrá tildar de simpatizante de Pedro.
2.- Cuando sacó de la trena, a los golpistas catalanes, supongo que el tal Judas actuaba según tus preferencias.
3.- Si se mantiene en el poder, es gracias al costado que le prestan los catalanes, vascos y separatistas. No sé si te gusta. Supongo que si.
4.- El Sahara es cosa de España; tú al no ser español no pintas nada en el tema. Hay que ser coherentes.
5.- El referéndum que se pretende, se mira con cristales catalanes. Y una cosa nada tiene que ver con la otra.
6.- Si que es verdad que el tal Sánchez es una máquina de mentir. Impresentable.



Valoració:-3menosmas
Per idò sí, fa mes de 2 anys
Es molt possible que no arribem a saber mai que hi ha a darrera d'aquesta decisió tan sorprenent del nostre president del Gobierno. Sembla que algun tipus de xantatge hi ha hagut i no el posa en gaire bon lloc, però què hi farem!
Valoració:9menosmas
Per Mallorquín, fa mes de 2 anys
Pero qué esperabas del tipo que dijo que nunca pactaría con comunistas, filoetarras, ni con golpistas catalanes? 🤷🏻‍♂️
Valoració:-2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa mes de 2 anys
Boníssim comentari. Ara, l'Estat espanyol va pactar amb E.U.A. i l'O.T.A.N. per obtenir finançament per reconstruir el país després de la guerra civil i el PSOE està sotmès a les decisions preses durant el franquisme. Al meu parer, això ve de la Casa Real. Fins i tot Franco era una titella de la Casa Real. Basta recordar que Franco era cap d'Estat del Regne d'Espanya. És a dir, l'Estat es va definir com a regne a pesar que públicament el rei Joan no governava ni era el cap d'Estat. El PSOE és part d'aquest sistema monàrquic que ha captivat a ERC i Bildu. Estan tots acomodats.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente