nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Nadal anuncia que tanca la temporada per intentar recuperar-se de la lesió al peu

El tennista manacorí Rafel Nadal ha anunciat aquest divendres que tanca la temporada pel que resta d'any, amb l'objectiu de centrar-se en «recuperar bé» el peu i les molèsties que vénen llastrant el seu any, i que li varen fer renunciar a Wimbledon o als Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

«desgraciadament he de posar fi a la temporada 2021. Sincerament duc un any sofrint molt més del que hauria amb amb el meu peu i necessit prendre'm un temps», ha anunciat a les seves xarxes socials.

Nadal també ha dit que: «Treballaré tot el que pugui per poder tornar. Agrair-vos per endavant tot el suport, la comprensió i totes les vostres mostres d'afecte que són molt importants i més en temps complicats com aquests. Vos promet que el que faré és treballar fort per intentar continuar gaudint d'aquest esport durant un temps més.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No tot s'ha perdut..., fa mes de 2 anys

Com a mínim ens hem estalviat que aquest home ocupi la tercera part del telenotícies d'IB3. Ara els de la televisió pública hauran de cercar altres recursos per mirar de tenir entabanada la gent. El Mallorqueta i el Ibiza segur que seran una bona alternativa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente