cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

'El Jueves' fa un llepadits de la ignorància de Casado: «Isabel Díaz Ayuso col·loca Casado a les Oficines del Mallorquí, de Menorquí, de l'Eivissenc i del Formenterer»

La revista satírica 'El Jueves' ha fet un autèntic llepadits amb les declaracions del president del PP espanyol sobre que a les Balears no es parla català, sinó que es parlen quatre llengües diferents.

'El Jueves' diu que «igual que va fer amb Toni Cantó, Isabel Díaz Ayuso ha creat una Oficina del Mallorquí, del Menorquí, de l'Eivissenc i del 'Formenterés' de la qual es farà càrrec el president del Partit Popular Pablo Casado.
Díaz Ayuso confia que aquesta nova i emocionant activitat mantingui allunyat al número 1 de la seva formació dels focus ja que, en el seu meteòric ascens polític cap a Moncloa, ningú pot fer-li ombra.
'Que sí, que són variants lingüístiques del català però no li ho digueu, val? Deixeu-li que ho descobreixi totsol, que li costarà temps, sent tan poc espavilat com ho està per als estudis. Potser no ho descobreix mai, qui sap?' ha declarat Díaz Ayuso entre rialles».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marçal, fa mes de 2 anys

Què significa per a vosaltres "llepadits"?

Valoració:0menosmas
Per Fore castellanisme feixiste, fa mes de 2 anys

Are comprenc perquè Ayuso va decidir fer idiomes vehicular al castellà a Madrid. Lo del galtes del Canto, no se entrant tant. Països catalans per sempre!

Valoració:7menosmas
Per o té menys de 2 dits de front, fa mes de 2 anys

Però aquest Casado, ja té els títols de Cacereño i Badajociano ? O és que ja no té més temps per a estudiar idiomes ?

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente