muy nuboso
  • Màx: 18.08°
  • Mín: 11.39°
18°

Una vegada més, gràcies docents!

«Indubtablement, una part de la funció de l'educació consisteix a ajudar-nos a escapar, no del temps que ens toca viure, perquè estam atrapats en ell, sinó de les limitacions emocionals i intel·lectuals del nostre temps», va escriure Thomas Stearns Eliot, més conegut com a T. S. Eliot, que va ser poeta, escriptor, dramaturg i, també, professor universitari.

Ara que ja hem pres consciència que la pandèmia no només deixarà unes xifres escarrufadores de persones mortes i de persones damnades físicament, sinó que també haurà afectat moltes persones psicològicament. I ara que sabem que no ens n'haurem alliberat abans que acabi el present curs escolar, crec que és el moment de proclamar ben fort i ben alt que, una vegada més, el conjunt de docents de les Illes Balears han tengut un comportament exemplar i fonamental per ajudar-nos a trobar el camí de sortida d'aquest laberint pandèmic dins el qual encara transitam, una mica desorientats.

Al comportament heroic que han demostrat, aquest darrer any, la majoria de professionals de la Sanitat, hi hem d'afegir, amb menció cum laude, la gran majoria de professors i mestres de les Illes Balears, que han hagut de fer feina en unes condicions terribles, que han hagut de substituir, amb el seu compromís, la manca de recursos i mecanismes per desenvolupar la seva tasca en condicions. I que han estat el baluard i referent per a molts joves per ajudar-los a escapar, no del temps que ens toca viure, però sí, una mica, de les limitacions emocionals i intel·lectuals d'aquests temps estranys i pandèmics.

Gràcies, una vegada més, als docents per ser-hi, per la feina immensa i pel compromís, malgrat les circumstàncies adverses, de continuar llaurant el futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.