algo de nubes
  • Màx: 17.97°
  • Mín: 8.69°
17°

L'Oficina de Drets Lingüístics arriba tres anys després de la proposta de Més per Menorca

Aquest divendres, 4 de desembre, es presenta la nova Oficina de Drets Lingüístics del Govern. Ara que s'ha concretat, finalment, la creació d'aquest organisme, cal recordar que el novembre de 2017, MÉS per Menorca va presentar una esmena al projecte de llei de Pressupostos del Govern per a 2018 amb la qual proposava la creació del servei de l'Oficina de drets lingüístics.

El portaveu de la formació menorquinista aleshores, NelMartí, va explicar que els objectius d'aquesta proposta eren els de proporcionar empara administrativa a les persones que han estat discriminades per motiu de llengua.

La idea de Més per Menorca era que l'oficina s'encarregaria de portar un seguiment dels casos que es produeixen, publicaria un informe anual, realitzaria pedagogia pública sobre els drets lingüístics i faria propostes de modificació normativa en funció d'aquests informes.
L'esmena presentada, i que va ser aprovada, contemplava una partida de 100.000 euros «per a començar» i posar en marxa aquest servei, que estaria lligat a la Direcció General de Política Lingüística.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.