algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Abascal es va retratar ben retratat amb la censura

No els va servir de res haver inundat les xarxes socials de falses notícies contra els socialistes. No varen aconseguir ni un sol vot a part dels seus fanatitzats. Si mirau la bancada de diputats i diputades de Vox, veureu el fanatisme reflectit en els seus ulls. Qui és capaç de creure’s més mentides que paraules pronunciades si no estan submergits dins un total fanatisme? Anem a analitzar frases pronunciades pels dirigents del partit d’extrema dreta: “Sou un govern que governa amb terroristes i separatistes”. Com que sabien que perdrien la moció de censura, la varen posar en marxa com a recurs a veure si aconseguirien vots per a les properes eleccions, siguin quan siguin. Volen fanatitzar gent. Per això acusen el govern d’unir-se amb terroristes (amb ETA?) i amb separatistes (amb aquells que volen esmicolar i empetitir Espanya?). Això ja fa temps que ho escampen per les xarxes socials pregant que s’estengui per tot arreu.

Una altra de les seves frases: “El Sr Sánchez s’ha convertit en president essent un mentider sense escrúpols”. Qui és el mentider aquí? Sánchez que s’ha convertit en president i fa el que pot per fer que els ciutadans de l’Estat espanyol puguin sobreviure a una pandèmia mai coneguda o Abascal que ha aconseguit 52 escons al Parlament amb un programa electoral que hauria duit aquest estat a una misèria espantosa?

Abascal es va atrevir a dir: “Que el Govern de Sánchez havia proporcionat menys llibertat i més pobresa, menys convivència i més ideologia totalitària. colpisme i violència política, menys treball i més subvencions per a còmplices i màfies, menys respecte internacional i més aliances amb governs corruptes i criminals, en definitiva, menys Espanya i més misèria”. Aquest home té molt clar d’on ve i cap a on va. Record algunes persones que varen viure l’època franquista que deien: el govern de Franco va ser bo, jo no vaig notar que governàs malament ni que fos cap dictador. Idò n’Abascal dóna la solució. Les acusacions que fa a Sánchez reflecteixen part del govern franquista, que va ser molt pitjor, però serveixen com a botó de mostra per reflectir què és i com és el govern d’una dictadura. En definitiva, una mica com va ser el govern franquista. I com tornaria a ser un govern d’Abascal.

No va acabar aquí la teringa de mentides en què ens va obsequiar el dirigent de Vox. Referint-se al tractament de la pandèmia, que anomenaven com a virus xinès va dir: “El Govern està duent a terme una gestió negligent i criminal i ha incomplert el seu deure moral”. És a dir, no va dubtar en encolomar els milers de morts de la pandèmia al Govern, com si aquest en fos responsable. Més poca vergonya no va poder tenir. Els culpables de l’existència d’aquest virus són els governants xinesos, i els responsables de les morts a l’Estat espanyol és el govern. No va fer res més que escampar mentides i merda. Devia estar ben emmerdat.

Com és natural i ja havia demostrat anteriorment també volia repartir castanyes a Pablo Iglesias, vicepresident del Govern, al qual va acusar de “voler acabar amb la monarquia i de trobar-se accelerant la guillotina de llibertats aprofitant la crisi”. També va assegurar que era responsable de la mort i destrucció de molts espanyols, perquè milers havien suplicat assistència i havien rebut silenci. Que molts de milers havien mort sols i abandonats. Una altra vegada va optar per la part més estúpida, carregar de responsabilitat qui no en té i no voler acceptar que amb el seu comportament, ell també en tendria qualcuna.

Com és possible que aquella colla dels 52 es dedicassin a aplaudir-lo cada un parell de minuts quan amollava animalades com que el Govern dels socialistes i Podemos eren un frau i una ruïna, quan això seria el resultat que s’obtindria amb qualsevol govern que pogués formar el tal Abascal, que només es preocuparia d’ell i dels poderosos com ha fet fins ara? Només els seus votants podran fer entrar aquest home en raó, ja que en aquest moment l’ha ben perduda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tip, fa mes de 3 anys

La gent mínimament sensata mai el votarà a aquest Abascal. Tan sols és questió de temps que la gent se n´atipi d´escoltar animalades dia sí, dia també.
El feixisme té bons altaveus, però per sort, molt poques raons.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente