nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
15°

Espanya té un greu problema de convivència

Espanya, el Regne d'Espanya si l'hem d'anomenar pel seu nom oficial, un Estat que inclou a la força les nacions catalana, basca i gallega, a més de les colònies africanes, té un gran problema de convivència.

L'actual president, l'impostor Pedro Sànchez, va tenir una època en que repetia com un lloro l'eslògan que qualcú li havia suggerit: «a Catalunya hi ha un problema de convivència».

Quedava molt curt.

És a l'Estat espanyol on hi ha un greu problema de convivència. Si repassau els titulars d'avui mateix, veureu com la versió de la xenofòbia més estesa entre les classes dirigents castellanes (i els seus cans guardians), la catalanofòbia, s'expressa en gairebé tots els àmbits.

El poder judicial es permet dir en quin idioma s'han d'expressar els governs suposadament autònoms. Les forces de seguretat tracten de diferent manera els ciutadans segons l'idioma que parlen. Hi ha energúmens que s'ofenen si senten parlar català per la televisió que mantenim entre tots, i que consideren, textualment, que «hi ha un excés de càrrecs catalans a RTVE».

I tot aquest odi xenòfob projectat des dels poders, acaba amarant els més ximplets, com el responsable d'una botiga de Palma que va assetjar, amb improperis, una clienta que li havia parlat en català.

La solució a aquest greu problema de convivència, no és acotar el cap, ni callar, ni resignar-se, ni dissimular, ni fer com si no passàs res... La solució és rebel·lar-se contra la injustícia, contra els maltractadors i denunciar que fan impossible la convivència.

I quan la convivència és impossible, la sortida és el divorci.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un barceloní, fa mes de 3 anys

Negociar no us servirà de res. No perdeu el temps com naltros.
Llibertat o Mort (Independència o Mort).

Valoració:1menosmas
Per jbm, fa mes de 3 anys

Es evident que estam colonitzats per s'estat espanyol com queda mclar a s-article 6.1 des manifest anticolonialista de Jubilats per Mallorca ....
6. 1. És clarament colonialista el fet que a un territori hi haja una llengua amb un grau d'obligatorietat de coneixement superior al grau d'obligatorietat de coneixement de la llengua pròpia dels indígenes d'aquell territori. Per això volem que el coneixement de la nostra llengua hi sigui, com a mínim, tan obligatori com ho és, actualment, el coneixement del castellà (i/o com ho pugui arribar a ser el coneixement de qualsevol llengua).

Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa mes de 3 anys

I tant, ets bastant coiapes. En un matrimoni si un es vol divorciar, es divorcia, encara que l'altre no ho vulgui. La voluntat de la persona que es vol separar no pot estar condicionada ni subjugada a la rabieta del matxirulo (en aquest cas Espanya) que fort i no et moguis vol imposar a la força el seu criteri, fins i tot molt sovint fent-ho pagar amb la vida de l'altre. A veure si ja sortim de neandertal d'una vegada.

Valoració:2menosmas
Per rai, fa mes de 3 anys

Això li prové de sa curtor congènita ñola.

Valoració:0menosmas
Per I tant, fa mes de 3 anys

Si la solución es el divorcio, significa que antes hubo matrimonio. Y para divorciarse, antes tiene que haber conformidad de las dos partes. Si uno no quiere, el divorcio es imposible.

Incluso se dan casos de divorciados que se vuelven a casar... entre ellos.

No, Tomeu. España, desgraciadamente, tiene muchos problemas. Demasiados. Y lo dice uno que se siente español. Pero en mi caso la pasión, no es contraria a la razón.

Y en cuanto a lo que tú llamas "colonias africanas", ¿qué hay que hacer?. ¿regalarlas a Marruecos, olvidando la historia?. Deduzco que para ti Gibraltar y todo lo sisado por los ingleses y que no aparece en el Tratado de Utrecht, no debe ser una colonia. Parece que la ONU, dice otra cosa.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente