nubes
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

El programa d'Ona Mediterrània 'Estimats compatriotes' canvia l'hora d'emissió

'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament', el programa d'Ona Mediterrània, conduit i dirigit per Felip Palou està resultant un èxit d'audiència i per adaptar-se a les demandes d'aquesta, canvia l'hora d'emissió.

El programa s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, de les 16.00 a les 17.00 i es redifondrà a les 23.00.

Segons Palou, el programa és un «dietari de la crisi del Covid-19 des d'una perspectiva crítica, filosòfica i mallorquina».

«De dilluns a divendres de 14:00 a 15:00 obrim el balcó de casa per fer, entre tots, una hora de ràdio casolana i de quilòmetre zero» afegeix Palou, que destaca que una part molt important del programa és la participació dels oients i dels seguidors a les xarxes».

'Estimats compatriotes' compta amb un complet equip de col·laboradors: Xavi Canyelles fa una secció diària titulada 'Pebre coent'; Pere Bueno parla de gastronomia; Juan Pérez parla dels bars de Palma; Carme Cifuentes fa una 'cura' de continguts; Jaume Jiménez parla i punxa música i Nanda Hernández ofereix un monòleg cada setmana.

A partir d'aquest dilluns, de les 16.00 a les 17.00, 'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament' a Ona Mediterrània al 88.8 de la FM o a la web: http://www.onamediterrania.cat/

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.