cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

L'ampliació de l'aeroport de Palma és un atemptat contra els interessos dels mallorquins

El gestor aeroportuari espanyol, Aena, una de les empreses de l’IBEX-35, ha començat l'ampliació de l'aeroport de Son Santjoan. El seu pla consisteix en ampliar dues de les terminals, la pista d’enlairament, l'aparcament i altres espais de l'aeroport.

Aena vol augmentar, encara més, l'arribada de passatgers a Mallorca i fer créixer així els seus beneficis, que actualment ja són milionaris.

És una decisió presa des de Madrid, amb la complicitat del govern espanyol i contra els interessos dels ciutadans de Mallorca.

Mallorca no ha de menester encabir més turistes, ni, de fet, recaptar més doblers. Mallorca necessita reequilibrar tots els indicadors, administrar els recursos que genera i disposar de sobirania per decidir sobre la seva economia i sobre el seu futur.

L'ampliació de Son Santjoan només es pot entendre com a necessària des d'un punt de vista colonial: extreure el màxim de recursos de Mallorca, encara que sigui contra els interessos i en detriment de la salut dels seus habitants.

Des d'una visió autocentrada, l'ampliació de l'aeroport de Palma és un atemptat contra els interessos dels mallorquins.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 4 anys

Com se decideixen aquestes inversions? Son per recaudar mes o per adequar el servei que se está donant ara segons el fluxe de viatgers que tenim?

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Que sa puta rebi més clients

Valoració:3menosmas
Per Toni F., fa mes de 4 anys


Estic amb tu, Tomeu, ho solc estar sempre. Jo veig que ben poc els importa als d'AENA els interessos dels mallorquins, l'únic interès que compte és el crematístic, omplir-se les butxaques a costa del que sigui, fins i tot del nostre futur i la salut. Yllanes fa una queixa amb la boca petita, no fos cosa..., na Francina ni s'ha pronunciat sobre aquest tema, tampoc fa cap falta, ja sabem de quin costat sol estar la Molt Honorable Senyora Presidenta. La indústria turística fregant-se les mans, després ens conten l'acudit que volen acabar amb el turisme de borratxera, quan el que realment volen és que augmenti. Tot val amb la condició d'obtenir un benefici ràpid. El Govern ara no hauria de tenir excusa amb PSOE/UP governant, si no ho paren és perquè no volen i és ben clar que no volen, perque, en cas contrari, caldria preguntar-se: Qui mana en aquest païs? però potser ja és obvi i la pregunta sobra. Doncs, senyors, ja saben el que ens espera, i l'últim que tanqui la porta. Democrácia, de veres es aixó?.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente