algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El principi: llibertat presos i exiliats polítics

Ara que començam un any nou, el primer desig que demanam és la plena llibertat dels presoners polítics i el lliure retorn dels exiliats polítics.

Sense això no hi ha Justícia, ni democràcia. I sense justícia ni democràcia, no té sentit tota la representació teatral que vivim aquests dies per a constituir un nou govern a l'Estat espanyol.

El principi de qualsevol negociació amb partits o institucions espanyoles ha de ser l'alliberament dels hostatges polítics.

Després dels darrers fets i del posicionament de l'advocacia de l'Estat, no crec que quedi ningú a l'Estat que no hagi vist que el mantenir o no els líders independentistes depèn de la política i no de l'administració de justícia.

El principi és la llibertat dels presos i exiliats polítics. És el principi i és una qüestió de principis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ñ franquista, fa mes de 4 anys

Si la Unió Europea no vigila detingudament, Ñ tirarà per terra la democràcia europea i el seu prestigi.
Ñ s´està convertint en un maldecap que ningú voldria, però que s´ha de curar de totes passades. Sí o també !

Valoració:0menosmas
Per il·legalització, fa mes de 4 anys

Falta algun que il·legalitzi explícitament i de manera efectiva els partits franquistes antidemòcrates. El nostre futur més immediat ens ho demana a crits. Il·legalitzem el franquisme, encara que sigui amb 40 anys de retard, o si no involucionarem un segle enrera o més, i tot el progrés i la democràcia es perdrà.

Valoració:0menosmas
Per idò sí, fa mes de 4 anys

Les qüestions de principis, al nostre país, són molt poc respectades. Ni tenim una democràcia normal ni veim que poguem tenir-la en un futur pròxim. Ja hi ha massa feixistes i creixen com a bolets. Si Déu no hi posa remei acabarem molt malament.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente