algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Identificacions policials després de la cantada de Música per la Llibertat de dissabte

Aquest passat dissabte, 9 de novembre, els components de Música per la Llibertat varen interpretar 'El cant del ocells' i altres cançons a la plaça de Cort de Palma, lloc on cada dijous, a les 20.45 es troben per fer una cantada per reivindicar la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Una vegada conclosa la cantada, i quan la majoria dels cantaires ja havien abandonat la plaça, una parella de membres de la policia nacional espanyola varen demanar la documentació a un home que passava en aquells moments per Cort.

De moment no se sap si es varen fer més identificacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per idò sí, fa mes de 4 anys

És "el cant dels ocells" una cançó revolucionària? Si més no és una cançó tradicional catalana molt antiga i molt estimada per quasi tots els catalans, i per això no agrada al govern espanyol ni a la majoria dels espanyols prou patriotes. Catalana? Ec! Cal rebutjar tot el que prové de Catalunya. La Policia i Guardia Civil prou bé que ho saben!

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 4 anys

Si nomes parleu de un home que passava i 3 dies despres dels fets no sabeu si es varen fer més identificacions, per que tituleu: Identificacions policials ?
Que aixo ho faci El Mundo, La Razon, etc, ,,, ho trobo normal, pero no es lo que m'esper de vosaltres.

Valoració:3menosmas
Per anònim, fa mes de 4 anys

Costums franquistes. Arruix !

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente