algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Inexplicable complicitat de Pedro Sánchez amb Vox

És inexplicable i impresentable la complicitat que ha demostrat el candidat del PSOE a la presidència d'Espanya, Pedro Sánchez, amb el partit d'ultradreta Vox.

Sánchez ha posat com a condició per participar als debats televisius que també hi sigui present un representant de Vox, i als debats que els ultres no hi estan convidats, Sánchez es nega a anar-hi.

Inexplicable, impresentable i irresponsable.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cugat, fa mes de 4 anys

És magnifica aquesta complicitat, que serveix per deixar en evidència el psoe. Tal i com estan les coses, és possible que el pp li deixi els vots al psoe per formar govern, però per Nadal de l'any que ve hi tornarà a haver eleccions al parlament espanyol, i la crisi econòmica ja s'haurà fet present.

Valoració:4menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

És evident que te por de que el PP tengui més vots populars, o més escons, que no el PSOE i que, per tant, no esser ell es candidat més votat. Hem de suposar que creu que si VOX és per tot prendrà vots del PP i que, en conseqüència, això farà que el PP no quedi per davant el PSOE. Però de sa mateixa manera que es va equivocar no formant govern quan podia, podria ser que es tornàs a equivocar. En qualsevol cas, molt irresponsable.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente