algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La represa arriba també a Joves de Mallorca per la Llengua

Aquest estiu, Joves de Mallorca per la Llengua va celebrar els seus primers 25 anys de lluita i compromís per la plena recuperació de la llengua catalana a Mallorca.

Aquest divendres, 25 d'octubre, Joves de Mallorca per la Llengua presenta la proposta d'activitats per aquest nou curs i una nova campanya titulada 'Terra de Llengües'.

La presentació es farà amb una festa que tendrà lloc a la plaça Alexander Fleming, a partir de les 19.00 hores. Una festa amb tallers per als petits, una ballada amb el grup de música tradicional Roada, un concert del grup de pop rock, Escarràs i la punxa discs, Burbaia Rissada.

Si, en general, és necessari participar de les activitats organitzades per les entitats i plataformes que fan feina per la plena normalització de la nostra llengua, és particularment important donar suport i participar en les que organitzen els i les joves.

Molt més, quan aquesta activitat arriba en un moment de represa general del moviment per la Llengua i en un moment de creixement i reforçament de l'organització juvenil de referència: Joves de Mallorca per la Llengua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ratjada, fa mes de 4 anys

Molt bé ! Que no ens toquin sa nostra llengua !

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente