algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

Avui a Esporles, pels drets lingüístics, pels drets civils!

Aquest 2 d'octubre es celebra a tot el Món el 150 aniversari del naixement de Gandhi. «La veritat mai fa mal a una causa que es justa» va formular el Mahatma i aquest dimecres, 2 d'octubre, serem a Esporles, al Centre Cotoner, per exigir, en primer lloc i per damunt de tot, la veritat.

Volem que es faci públic el vídeo de l'incident que va denunciar na Paula Rotger i que pot aportar molta llum a un cas que, independentment que pugui tenir altres components, és un cas de discriminació lingüística i d'apartheid contra una part de la ciutadania de Mallorca.

Aquest dimecres, hem de ser a Esporles per dir-li a na Paula Rotger que no està sola i que sentim com a pròpia la injustícia que pateix. I que no deixarem que les coses quedin així. Lluitarem fins que es faci justícia en aquest cas.

I lluitarem fins que s'acabin definitivament amb els casos de discriminació per raó de llengua.

Serem a Esporles per defensar la Justícia i els drets civils, i per tant, la Democràcia. Gandhi també ens va deixar dit que «la intolerància en si mateixa és una forma de violència i un obstacle al creixement del vertader esperit democràtic» i és per això que no podem deixar que guanyi la intolerància i la violència.

Aquest dimecres serem a Esporles per rompre el silenci que ens volen imposar i per denunciar el silenci de qui hauria d'haver alçat la veu per denunciar aquesta discriminació i no ho ha fet... «El silenci es converteix en covardia quan l'ocasió exigeix dir tota la veritat i actuar en conseqüència».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.