algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Cortina de fum al tren de Sóller

Entre els sollerics informats sobre la qüestió, es comenta que l'operació, anunciada als quatre vents, de compra d'accions del tren de Sóller és una cortina de fum que amaga altres intencions.

Segons es diu, l'oferta feta pública a través dels mitjans de comunicació respon més a una estratègia jurídica d'algun accionista, que no a una voluntat real de fer-se amb el control de l'empresa sollerica.

De fet, es considera que l'oferta de 147 euros per acció és un preu bo, però no prou alt com perquè els accionistes d'una empresa que té importants guanys anuals es plantegin vendre.

En el si de la família de Lluís Rullan, empresari solleric, molt ben relacionat a Catalunya (va ser el primer director general de Port Aventura), hi va haver una operació de compra-venda d'accions entre germans, a un preu molt reduït, l'operació, però, va quedar congelada perquè el Consell d'Administraciódret de retracte sobre les accions que es venen.

Així les coses, i en un ambient de demandes creuades, l'oferta feta pública s'explicaria més per la voluntat de qualcú de poder justificar que el preu de les accions està situat al voltant dels 150 euros que no per una voluntat real de fer-se amb una majoria accionarial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 4 anys

Sempre he dubtat que entre els milionaris poderossos i 'entrin' mai les bones intencions, en haver-se consumat el fet, el resultat sempre és un altra.
Son com les intencions del PP-C's, vox puc adelantar que l'intenció mai és la que declaren, ensumau sobre aquest jutge que acaben de colocar a l'Audiencia Nacional, amig de tots els imputats PPePPeros i de les F.A.E.S.que li pagaren més de 600.000€ en conferèncias ??"porque seraaaa ?? la dite forastera diu "piensa mal i acertarás".
Salut i República Països Catalans.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente