cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Deu raons per assistir al Seminari Blanquerna

Aquest cap de setmana es farà la trenta-unena edició del Seminari Blanquerna. Vet aquí deu raons (en trobaríem moltes més sense gaire esforç) per participar-hi:

1 – Perquè els espais per al debat són imprescindibles per avançar col·lectivament. En els espais de debat és on s'ha de debatre. En els espais per a fer feina, s'ha de fer feina.

2 – El Seminari Blanquerna és un espai de debat i reflexió, en l'àmbit del sobiranisme, transversal i obert. No sectari.

3- El programa des Seminari d'enguany és molt bo. Hi ha diversos eixos prou amples per incloure debats molt oberts. Hi ha ponents amb llarga trajectòria i ponents molt joves, tots amb gran capacitat per a oferir propostes de futur que és del que es tracta enguany.

4 – Tal i com deia Josep Maria Llompart, al Blanquerna les nits són tan importants com els dies. És a dir, els debats formals, són tan enriquidors com els debats informals a l'hora de sopar o més tard...

5 – Sens dubte, el Seminari d'enguany, en el context de represa dels principals moviments socials de Mallorca, serà un punt d'inflexió i servirà per ajudar a la represa de les grans mobilitzacions populars que es produirà ben aviat.

6 - En aquest sentit, El Seminari Blanquerna d'enguany és un gran aparador de possibilitats de compromís, amb espais molt diferents per a la militància.

7 – El Seminari servirà per expressar el rebuig a la impunitat de les agressions feixistes d'aquest darrer any. Això es personifica, de manera especial en dos ponents: Jordi Borràs i Miquel Ramos.

8 – El Seminari d'enguany expressarà la solidaritat amb els presos polítics i els exiliats. Aquesta solidaritat també la podem personificar en dos ponents: Valtònyc i Pol Leiva Cuixart (que ens traslladarà un missatge del seu tio, l'amic Jordi Cuixart).

9 – A més a més, el Seminari Blanquerna d'enguany inclou el que serà el primer debat electoral de cara a les eleccions de la Primavera que ve.

10 – Perquè durant el Seminari Blanquerna d'enguany es presentaran nous projectes... i alguna sorpresa!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jbm, fa mes de 5 anys

No sé perque exclou, en Castella mos roba, ses paraules setè, vuitè, i novè, amplament usades pes glosadors mallorquins antics???

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

La "trenta-unena" repugna, no sona bé.
Els deus primers són:
primer
segon
tercer
quart
quint
sext o sisè
septim
octau,
novè
i dècim,
a partir de l'onze,
"la onze edició" ... "la trenta-una edició"
Lo mateix en castellà, no fer cas dels acadèmics que complican las cosas.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente