algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Jorge Moragas, el 'crack' del PP que sent veus dels seus avantpassats

El fins ara cap de gabinet de Mariano Rajoy i màxim responsable de la guerra bruta contra l'independentisme català, Jorge Moragas, ha anunciat que se'n va a Nova York per ser ambaixador d'Espanya davant l'ONU.

Moragas passarà de cobrar 115.750 euros anuals a guanyar-ne 200.000. I no només això. També tindrà un habitatge de luxe totalment gratuït perquè el cost corr a càrrec del govern de Mariano Rajoy. El sou base de Moragas serà de 70.168 euros, però a aquests doblers s'hi han de sumar tota la resta de complements fins a arribar als 200.000 euros.

El nou ambaixador espanyol davant l'ONU té previst traslladar-se a Nova York amb la seva dona i les seves dues filles —a qui també pagarà el bitllet d'avió i totes les despeses de transport l'Estat espanyol—, però no ho farà fins a finals de gener, quan el president espanyol anunciï el nom del seu successor i facin el canvi de carteres.

Moragas que és considerat un dels principals actius del PP, ha protagonitzat un dels fets més estrambòtics dels moviments entre bastidors al voltant del referèndum d'autodeterminació de Catalunya.

Moragas va rebre, fora d'agenda, alguns dels representants del Pacte Nacional pel referèndum que es trobaven a Madrid per explicar la proposta a entitats socials.

Moragas ve fer passar els representants catalans al seu despatx i gairebé sense salutació prèvia els va dir: «teniu raó en tot, això del referèndum és la millor solució democràtica...» però després afegí als seus interlocutors perplexos que «ahir vaig visitar la tomba dels meus avantpassats i vaig sentir com em deien que la unitat d'Espanya és sagrada».

Aquest és el nivell.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paula, fa mes de 6 anys

Un altre "salvador de la patria" que parla d'unitats "sagrades". Maremeva...
Es veu que 200.000 € ajuden a sentir veus...

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

Jo li demanaría al sr. "Jorge Moragas" si no va sentir la veu del general Moragas.
Segurament només sent les veus d'una part ¡ farsante !.
Salut i República.

Valoració:6menosmas
Per Margalida, fa mes de 6 anys

Aquests del PP governen perquè el partit de Francina Armengol, el PSOE, els ho permet.

Valoració:15menosmas
Per Polseta blanca o feixisme, fa mes de 6 anys

GRAVÍSSIM

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente