nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Que no es perdi el compàs

L'anunci fet aquest dijous pel director general de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Andreu Manresa i el conseller del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) del Principat de Catalunya, Brauli Duart, al costat del sociòleg i exmembre de l'anterior consell assessor de RTVV del País Valencià, Rafael Xambó, de que s'està preparant un nou canal de televisió (per internet, de moment) és una magnífica notícia.

Només una curtor de mires exagerada ha fet que aquesta iniciativa hagi arribat tant tard.

En altres ocasions, ho hem proposat. I aquest mateix dimecres, en un acte organitzat per la Plataforma per la Llengua, llançàvem la proposta perquè es fes un canal temàtic juvenil comú.

Sigui com sigui, IB3 i la CCMA són en el bon camí, el de la cooperació, la sinergia i la reciprocitat. Esperem que vagi a més i que la nova televisió valenciana, quan es posi en marxa, participi d'aquestes bones pràctiques. Que cap de les tres malbarati aquesta gran ocasió. Que cap de les tres perdi el compàs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per AMF, fa mes de 6 anys

PPCC, un origen, un mateix destí.

Valoració:5menosmas
Per I ja som a mitjan legislatura!, fa mes de 6 anys

Més que programacions conjuntes, necessitam poder rebre com més canals en la nostra llengua millor. Per exemple, podrien començar per aconseguir els canals següents: TV3, Esport3, Catalunya Informació i, pel setembre, iCat.cat.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente