nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Benvingut Jornada!

Ben aviat podrem gaudir d'un nou diari en català. Un mitjà que es presenta com a plural i cooperatiu. Es tracta de Jornada, que vol ser un diari en paper i digital, distribuït comercialment arreu dels Països Catalans.

Sempre s'ha hagut de menester molt de valor per tirar endavant un projecte comunicatiu. Si l'abast és de tots els Països Catalans i la pretensió és fer una eina comunicativa independent dels grans poders, aleshores ja parlam d'intrepidesa. Si revisam el context mundial, pel que fa a la premsa en paper, llavonces la proesa agafa dimensions èpiques.

Desitjam sincerament i de tot cor que el projecte agafi la suficient volada perquè duri molts anys.

Benvingut Jornada! Sort, encert i molts d'anys a les persones que l'impulsen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 6 anys

que duri molts d´anys???? noooooo...que duri per sempre¡¡ que el puguin comprar els meus fills i nets¡¡¡¡

gràcies Tomeu, enhorabona a tots

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 6 anys

M'agrada que sigui antisistema: de media pro sistema ja n'hi han massa (gairebé tots), i molts d'ells diuen més mentides que no paraules.

Valoració:2menosmas
Per Mateu, fa mes de 6 anys

Com quedam? És esquerrà, feminista, etc., o és plural?

Valoració:2menosmas
Per Mateu, fa mes de 6 anys

El nou mitjà de comunicació pretén mirar la realitat des d’una perspectiva crítica, transformadora i feminista, vol servir d’esperó per avançar cap a l’exercici del dret a l’autodeterminació, erigir-se en altaveu de les conseqüències del sistema actual i injust en què vivim, mostrar que sí que hi ha alternatives i convertir-se en un instrument per al debat per al conjunt de l’esquerra».

Això és un diari plural o un diari d'extrema esquerra? És una pena que un projecte com aqueix, en català i d'àmbit nacional, ja partesqui amb aquests condicionants. Quina decepció!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente