muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Ara ja no ens afusellen

Mai m'havia sentit tant lluny políticament i espiritualment de MÉS. Això no treu que no sigui capaç de veure què s'amaga darrere la campanya que pateixen alguns dels seus dirigents i càrrecs públics.

Als Estats Units d'Amèrica, des de fa molts anys, existeix una pràctica coneguda com a 'Character assassination', que la Wikipèdia en anglès descriu com «un procés deliberat i sostingut que destrueix la credibilitat i reputació d'una persona, institució, grup social, o nació».

El 'Character assassination' consisteix en una mescla de mètodes per tacar la reputació de qualcú: falsos testimonis, rumors, informació manipulada, mitges veritats i això que ara es diu 'fake news'. El 'Character assassination' és molt present a la política.

No renunciam a ser crítics i a expressar les nostres discrepàncies, que moltes vegades feim en privat. Però tampoc no ometrem la nostra solidaritat amb els que pateixen persecució per les seves idees.

Perseguir qualcú, no per allò que ha fet, sinó per allò que és (o que representa) és un crim antidemocràtic. El 'Character assassination' és un crim.

La part positiva és que, a diferència de fa vuitanta anys, ara ja no ens afusellen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa mes de 6 anys

Antoni Noguera, suport incondicional fins al final

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente