algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Floren-timo

Els partits de futbol 'robats' pel Reial Madrid són una anècdota sense importància al costat dels milions d'euros furtats per Florentino Pérez en els seus negocis extraesportius.

Aquests dies hem conegut algunes dades més al voltant de l'escàndol de la plataforma de gas Castor, que està inoperativa des del 2013.

Castor és un pou sense fons i una de les grans estafes d'aquests darrers anys a l'estat espanyol. És també un bon exemple de com funcionen les classes extractives (mai millor dit) espanyoles.

Una societat liderada per l’ACS de Florentino Pérez amb doblers del Banc Europeu d’Inversions aconseguí fer-se amb una inversió segura i també estratègica per l’Estat espanyol, per tenir una gran reserva de gas davall la mar aprofitant un antic pou de petroli, just davant de la costa del Delta de l’Ebre i Castelló. Però les tècniques emprades per l'empresa (injecció de gas al costat mateix d'una falla) desencadenaren mig miler de terratrèmols aquell mes de setembre de 2013, davant del litoral.

Aleshores, l'empresa de Florentino es va retirar del 'negoci', reclamant, això sí, una brutal indemnització.

Al govern espanyol li va faltar temps per concedir-li: 1.450 milions d’euros a la promotora del magatzem de gas, que renuncia al Castor, se’n renta les mans i en surt impune.

Uns 1.450 milions que ja pagam tots els consumidors de gas a través de les factures.

La nova broma de Florentino podria arribar a costar als ciutadans uns 4.000 milions d'euros.

És urgent que qualque plataforma promogui la insubmissió i la negativa a pagar aquests doblers per continuar inflant en Floren-timo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Florentimo, fa mes de 6 anys

Puig gros, cervell petit.

Valoració:2menosmas
Per Ernest, fa mes de 6 anys

Joan Puigros, el que diu bajanades ets tu.
Gràcies a tres obres mal fetes, ACS den Floren-timo ha pogut moure 8.780 milions d'euros en el pitjor moment de la crisi.
I tu erncara el defenses. És ben cert allò que mentre hi hagi ases, gent com en floren-timo aniran a cavall.

Valoració:4menosmas
Per joan puigros, fa mes de 6 anys

no diguis bajenades,
qualsevol empresa que signa un contracte d'aquestes dimensions sap que el mareix contracte contempla les indemniçacions en cas de que passi qualsevol inprevist.
Es mes a mallorca cada dia les empreses consteuctires i els industrials paguen indemniçacions diaries per retard a les obres.
tu si que ets un bon timo que mai has produït res.... ni tans sols renou.

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente