algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
18°

Bauzá convoca els mitjans a la seu del PP i troba les portes tancades

José Ramon Bauzá fa coses ben estranyes darrerament. Fa unes setmanes va dir que importants hotelers i no només de balears, sense dir cap nom, però, li havien demanat que fos ministre de Turisme.

Aquest dissabte a les 00:02 hores va enviar un correu electrònic als mitjans de comunicació per citar-los a una roda de premsa el mateix dissabte dematí, a la seu del PP a Palma, situada al carrer Palau Reial.

Quan els periodistes anaren arribant a la seu de la formació conservadora, es trobaren amb les portes del local tancades. Bauzá els dugué a davant el palau de l'Almudaina i allà enmig, els comunicà que aspirà presidir el PP de les Balears, ja que, segons va declarar, molts militants i dirigents del PP, i no només de Balears, li han demanat que presenti la seva candidatura. Aquesta vegada tampoc va donar cap nom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fa empegueir, fa mes de 7 anys

Quin ridícul!

Valoració:2menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

Ja fa temps que vaig dir que la gomina l'hi havia desbaratat les pocas neuronas que tenia al cervell, perque com sabreu ses bubotes en tenen poc de cervell, amés pareix que a Madrid no els hi agrada el canvi que poc a poc s'está congriant a Balears.
Salut i República que se acabará parint d'aquí nou mesos.

Valoració:3menosmas
Per Edu, fa mes de 7 anys

Que és de curt! Ara ha vist que a la seva ciutat natal no van d'ell i vol tornar a menjar de la sopa boba per Balears. En el fons pensa que som beneits.

Valoració:5menosmas
Per tuadell, fa mes de 7 anys

Joselito Ramoncin t'ha pegat es "DELIRIUM TREMENS" sobren mes comentaris, només riure.

Valoració:5menosmas
Per Josep Ramon Bauçà, fa mes de 7 anys

HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HA, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HE, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HI, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HO, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU, HU!!!!
Ni els teus te volen, madrileñufet! Fas rialles!!!

Valoració:13menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 7 anys

No el volen ni els seus. Per inútil. Somia truites.

Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente