algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Mallorquins a l'11 de Setembre

Segons les dades de què disposen les entitats sobiranistes, enguany la participació de mallorquins a les convocatòries de l'11 de Setembre, serà encara superior a la dels altres anys. Curiosament, enguany que costa més mobilitzar els ciutadans del Principat, la mobilització de Mallorquins (i també de gent de la resta d'illes) serà molt més gran. Un factor determinant és que aquest 11 de Setembre cau en diumenge.

D'altra banda, ja estan en marxa els preparatius per fer un acte de suport, a Palma, com s'ha fet aquests darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biel, fa mes de 7 anys

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.


Cadascun

d'aquests

és

un

feixista,

segons

en

"Tià"

fals.

Valoració:-1menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (15h 45', 31-8-2016), IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:-4menosmas
Per Paula, fa mes de 7 anys

Gràcies, des del Principat, pel vostre suport! Us estimem!!

Valoració:-8menosmas
Per NO ENTENC ES FORASTER, fa mes de 7 anys

Salvador, què putes dius?
No t'entenem.
Parla bé!

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Estos catalanes cada año se dedican a homenajear a un español del bando austracista, Rafael de Casanova, que luchó en el bando equivocado. Afortunadamente para él y su familia, el magnánimo Felipe V lo amnistió, le devolvió sus bienes confiscados y pudo ejercer sin problemas su profesión de abogado hasta la muerte. Cosas de la "maldad" del Borbón.

Valoració:15menosmas
Per carrasclet, fa mes de 7 anys

No m´ho crec!
Cap foraster ni cap venut encara no ha dit res contra l´11 de setembre i la manifestació.
Suposo que això significa un vot de malfiança per part seva, ja que cada cop que obren la boca nosaltres omplim de sobres la manifestació que s´ha convocat. I com més l´obren xerrant en contra més els fem empassar les paraules.
Així que engany segurament les mantindran ben tancades, per si de cas ....
Visca Catalunya, i visca els Països Catalans!!

Valoració:-2menosmas
Per Diada per la sobirania, fa mes de 7 anys

escalfant motors, allà serem.

Valoració:-1menosmas
Per tots per tu., fa mes de 7 anys

¿Asociado?. No digas burradas. Mejor dicho, no sabes lo que te pescas. Siempre seríamos los infelices, los inferiores, los pequeños, los recoge boñigas de ellos.

Que he trabajado muchos años con muchos de ellos. Incluso tengo familia catalana. Su pretendida superioridad craneal te la meten por la cara. Si los conoces, no los compres, y si los conoces, recházalos. Saldrás ganando.

Te lo regalo. Todos para ti.

Valoració:13menosmas
Per Estat Mallorquí, fa mes de 7 anys

Visca l'Estat Mallorquí Lliure associat a la República Catalana Federal!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente