cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Cosme BA, menor... i provocador habitual

Cosme BA és el nom i les inicials del menor que ha vessat greus acusacions contra el professor de música Amadeu Corbera. Però també és el nom de l'autor d'un perfil de tuitter des del qual, permanentment s'insulta membres del Govern i l'actual director d'IB3. Però en Cosme també és conegut com a provocador habitual. Sense anar més enfora, el passat 30 de desembre vespre, va anar fins a la plaça dels patins de Palma, on s'hi celebrava el concert posterior a la manifestació independentista, i es va posar a cridar consignes contra el català. Quan Cosme va ser apartat pel servei d'ordre, se'n va anar dient que el seu tio era policia municipal i fent la salutació feixista amb el braç. Els fets ocorregueren davant desenes de testimonis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ropit, fa mes de 8 anys

En Cosmet ja creixerà...I llavors no sabrà de on li venen.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 8 anys

quest atl.lot al que fa referència l'article és la jugueta de Circuleros, gonelles i similars. Gràcies a ell, es protegeixen darrera una edat. Suficient per veure un poc com va la cosa per les xarxes i les relacions que en tenen. Tot molt ètic. Bé, ja s'ho faran.

Valoració:2menosmas
Per slort, fa mes de 8 anys

Allò que molesta més els "trolls" (els que escriuen en foraster en aquest fòrum ho són) no és que valorin els seus comentaris en vermell o que opinin en contra d'ells -això els permet de continuar replicant-; sinó que no els facin cas. Per tant, la cosa millor que es pot fer és no respondre'ls i deixar-los la puntuació en blanc; fins i tot, no llegir les seves opinions. D'aquesta manera, la provocació que pretenien no té cap efecte.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente