nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

dBalears, sense anuncis del Dia de les Illes Balears

La gairebé totalitat de mitjans de comunicació de les Illes Balears mostren, aquests dies, anuncis de les celebracions oficials del Dia de les Illes Balears (1 de març). En canvi, la Direcció General de Comunicació del Govern presidit per Francina Armengol no ha considerat oportú posar aquesta publicitat a dBalears, ni tampoc a Ona Mediterrània.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 8 anys

@Clara

Es veu que tu peques del que critiques. Fotent llenya a qui sí està del costat del país.

Ja està dit que és responsabilitat del PSOE, però no dubtes a disparar contra MÉS, com si hagin de ser crucificats per cada cosa que faci aquest govern, ho faci qui ho faci. Podem jutjar Més per no rebentar el govern per coses com aquesta? O hem de comprendre que deixin "els ganivets" per qüestions més estructurals, més fonamentals?

Hi ha gent que certament oblida qui lluita pels objectius de país, sempre provant de culpar de tots els mals, sense fixar-se en les coses bones. Aquesta és la pinça que alimenta l'enemic. Com també l'alimenta el titular de brega entre socis del govern i de l'acord. Hi ha discrepàncies, són sensibilitats diferents, autocentraments diferents respecte de sa sobirania. Des de Més (i gxf) la sobirania ha de recaure a cada illa, des del Pi més o manco també, però més aviat en base a una lectura oberta de la constitució (un desenvolupament regionalista), i la resta... ah, idò sí, la resta existeixen (i són 46 diputats de no res!), viuen pendents del que fan els seus a nivell estatal, pensen la nostra vida, els nostres drets, etc. en base al marc espanyol, uns més progressistes i descentralitzadors, i d'altres que simplement "con Franco vivían de maravilla".

Idò i sí, mala cosa que no hi hagi hagut pastís per dbalears en aquesta ocasió. Disparam a Més per açò amb el panorama polític i sociològic que encara tenim per aquí? Bona idea si ens volem ferir un peu!

Valoració:1menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

aii !!!! Clara ....com som....

Si un mitjà donas suport a altres partits que no fos de la corda del que esmentes...... lo que dirieu!!!! (o deis)

Valoració:2menosmas
Per Clara, fa mes de 8 anys

És vergonyós. Aquests de MÉS, quan estan al Govern, no s'enrecorden de qui els ha donat una mà.

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

El gove4n ha de rectificar

Valoració:8menosmas
Per Alex, fa mes de 8 anys

dBalears mereix suport

Valoració:9menosmas
Per MISÈRIA PIKHOPROGRE, fa mes de 8 anys

Així són els nostres pikhoprogres acomplexats: especialistes en decebre els seus votants i els mitjans amb qui podrien construir país ensems.
Els pikhoprogres, en tocar cadira, veuen el món coloret de rosa i cauen dins la inacció més absoluta... fins que manquen tres mesets per a les properes eleccions.
Llavors les perden i... com pot esser mai? Però què hem fet malament?

Valoració:14menosmas
Per Albert Morante, fa mes de 8 anys

Me sap greu que no vos posin anuncis, però en realitat és el millor reconeixement a la vostra independència com a mitjà de comunicació.

Valoració:7menosmas
Per Bengala, fa mes de 8 anys

No se podia esperar res del tal Alvaro Gil, sempre al SERvei dels mitjans forasters.

Valoració:4menosmas
Per per riure, fa mes de 8 anys

Seamos serios. El que gasta en publicidad quiere, lógicamente, resultados.

¿Cuántos leen o escuchan los medios aludidos?.

Evidentemente más de dos. Y tres son más de dos. No olvidemos que este pantallazo, siempre con el mismo y UNICO objetivo, son los restos de otro de papel que se fue a paseo por falta de clientes. Por lo tanto, normal.

Pero no se os caen los anillos a la hora de admitir publicidad en el "asqueroso idioma de Castilla". Y no ponéis más, porqué no tenéis. Otra vez, normal.

Valoració:0menosmas
Per Eritreu, fa mes de 8 anys

Molt típic dels governs d'esquerres.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente