muy nuboso
  • Màx: 11.42°
  • Mín: 7.77°
10°

Barcelona és la capital... també per als gonellistes

Sovint informam de la presència de mallorquins en manifestacions i actes a favor del país que es fan a Barcelona, però resulta més sorprenent quan els que tenen com a referència Barcelona són els anticatalans. Dilluns passat, quatre (la meitat de la militància aproximadament) membres del grup gonellista GAB varen participar a la manifestació anticatalana del 12 d'octubre a la plaça Catalunya.

I parlant de contraris a la llengua catalana, algunes persones s'han dirigit a dBalears per denunciar que la Fundación Jaime III recull signatures pels pobles de Mallorca perquè IB3 sigui en mallorquí, donant a entendre que volen que el canal autonòmic funcioni en la nostra llengua i no en castellà. D'altra banda, un grup de menorquins que varen ser convidats a signar la petició els digueren que de cap manera. En tot cas que sigui en menorquí!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per anònim, fa mes de 8 anys

Mentalment, ja he desconectat d´Espana des de fa bastants de mesos, i no crec que torni enrere. Adeu Espana !

Valoració:10menosmas
Per Marcel Bonveí, fa mes de 8 anys

El Daily Mail ridiculitza el 12-O a Barcelona comparant-lo amb la Via Lliure

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3269486/Thousands-streets-protest-against-Catalonia-s-bid-independence-Spain-s-National-Day-s-fraction-1-4million-marched-separation.html

La premsa internacional ho té claríssim els catalans que volem la llibertat de Catalunya hem guanyat a les urnes i al carrer.

Valoració:10menosmas
Per Tomeu, fa mes de 8 anys

El GAB i el Jaime III, son dos grupusculs " terroristes ", amb l'única intenció de fer mal per fer mal. No son " pro-res ", simplement son " anti-tot ", Allò que les mou, es l'odi a tot el que no sia epañol, epañol, epañol , i per això cerquen els seus fidels entre la gent més desinformada. Saben que on hi ha informació, no tenen rés a fer.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente