algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
17°

Una altra dimissió que afecta Podem de Balears

La professora de Dret Gemma Ubasart va dimitir el passat dissabte com a secretària general de Podem a Catalunya perquè discrepa de com es va desenvolupar la campanya del 27-S, que segons la seva opinió va acabar situant-se mediàticament en la «marginalitat de l'unionisme». La renúncia d’Ubasart ha desfermat la crisi del partit a Catalunya, que ha acordat posposar una assemblea per renovar la direcció després de les eleccions generals del 20-D. Podem va concórrer al 27-S amb ICV sota la marca Catalunya Sí que és Pot, i el seu resultat va fregar la catàstrofe en aconseguir 11 diputats; els ecosocialistes en varen aconseguir 13 el 2012.

Ubasart és amiga personal de Pablo Iglesias i és la persona que ha exercit d'enllaç amb Podem de les Balears.

Ubasart compta amb molts d'amics en els cercles de Podem de Mallorca, sobretot mallorquins que estudiaren a Barcelona quan ella també era estudiant. Ella va ser la persona de la direcció estatal de Podem que va ser present a les negociacions per la formació del Govern presidit per Francina Armengol.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.