algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La Costa Nostra versus la costa és de tots

Aquests dies es compleixen deu anys de l'esclat del que es va anomenar la guerra de la piscina.

Aquell episodi i els successius van molt més enllà de la denuncia per l'ocupació de l'espai de tots per a benefici particular d'uns pocs.

De rerefons hi havia l'enfrontament entre una elit madrilenya que té Mallorca com la seva piscina particular i no dubta en usar les tècniques de la màfia per refermar el seu poder i uns ciutadans conscients que pretenen que Mallorca sigui de tota la gent que l'estima.

La Costa Nostra, amb l'aspirant a capo, Pedro J al capdavant i el seu lloctinent Eduardo Inda (que ara es passeja pels platós de televisió simulant que és un lluitador contra la corrupció) fent la feina bruta, no va dubtar en emprar les tècniques més velles de les organitzacions mafioses per intentar guanyar aquella «guerra». Varen usar el xantatge per fer que «les més altes instàncies» de l'Estat (espanyol) intercedissin per ells. Recordem la portada del diari El Mundo amb Barbara Rey denunciant que li havien robat uns vídeos de contingut sexual... Varen convocar una manifestació i varen haver d'importar els manifestants des d'Andalusia (allotjats gratuïtament al poliesportiu de Son Servera, per cert). A la manifestació hi va assistir el president del Govern: un tal Jaume Matas, el recorden? Inda i Pedro J. Pateixen una estranya amnèsia quan els hi dius aquest nom. L'aspirant a capo va moure contactes amb el govern socialista espanyol, amb la justícia espanyola, amb la Guardia Civil... duu deu anys així.

I tanmateix, la costa és de tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorquins ////, fa mes de 8 anys

Ens espolien, ens roben els nostres doblers i diuen que és solidaritat, ens imposen les lleis des de Madrid i diuen que és autonomia, volen acabar amb sa nostra llengua i parlen de llibertat, se'ns pixen a la cara i diuen que plou.

Basta ja! Mallorquins alçau es cap!

Valoració:2menosmas
Per No manipulis Tomeu Martí, fa mes de 8 anys

¿ Son Massot era cosa "de tots" també, Tomeu Martí ? ¿O tu també hi tenies part ?

Valoració:-3menosmas
Per jurista, fa mes de 8 anys

Acusar de nazis a persones concretes és un delicte penat pel codi penal. suggeresc que les persones que ho facin a aquest diari, siguin automàticament denunciades.

Valoració:7menosmas
Per mallorquin, fa mes de 8 anys

Los que sobran en estas islas son nazis como sastre, marti , o sobres

Valoració:-3menosmas
Per sobres, fa mes de 8 anys

Haurás de pagar l'ecotaxa per estar a un pais que no es el teu. Ens sobres.

Valoració:-4menosmas
Per extranjero, fa mes de 8 anys

Tú sabes, y si no lo sabes mucho peor, que todo lo que largas es pura mentira. Los que vivimos aquellos momentos, sabemos el motivo principal.

Consulta con El Mundo, con los que están y con los que ya no pertenecen al periódico. Quiero dejar muy claro que ni al rotativo ni a su exdirector les debo nada de nada. Más bien al revés.

Naturalmente, no es conveniente morder la mano que nos da de comer. ¿A que si "extranjero"?.

Valoració:1menosmas
Per Es Marqués de Sóller, fa mes de 8 anys

Això de sa piscina té un nom i una causa : Pedro de Ses Tanques i Son Massot (pilotada urbanística)

Valoració:0menosmas
Per Dignitat, fa mes de 8 anys

Arruix feixistes pancatalanistes de sa nostra terra

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente