algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Spanish style

“Los empresarios catalanes no pensaban que el independentismo iba en serio”

Telecinco


“El independentista que dejó de serlo delante de la barra de un bar”

El País


“Seis de cada diez catalanes no ve factible la independencia”

El País


“Los empresarios catalanes no creían que el independentismo de Mas «fuera en serio»”

“El presidente de la Asociación de Empresarios de Cataluña lamenta que sólo se movilizaran tras una posible declaración unilateral de independencia”

ABC


"Fernández Díaz niega que se plantee suspender la autonomía de Cataluña. El ministro del Interior asegura que el presidente del Gobierno «no trabaja» con una posible declaración unilateral de independencia"

Agències


"Mas y Junqueras pierden 11 escaños tras anunciar su «lista unitaria»"

La Razón


"¿Como se aplicaría el artículo 155 de la Constitución?"

COPE


Aquests són els principals titulars d'ahir de mitjans de comunicació espanyols (tots ells amb difusió a Catalunya, subvencionada per l'Estat espanyol).

Falten dos mesos per a les eleccions plebiscitàries catalanes i l'aparell mediàtic espanyol ha començat la campanya.

A partir d'ara cal esperar mentides, grans mentides i enquestes. També tergiversacions, acusacions de corrupció, estratègia de la por, insídies, difamacions, calúmnies i amenaces.

Spanish style.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 8 anys

@Clar i foraster
PPèna que fa,que una ment tan gran al servei de PPaco Marhuenda i Cia, es perdi per Mallorca, deus cobrar molt, per fer aquest paperet, perque ès d'admirar si ho fas per no res,("al sevicio de la patria") ¿ho ets guardia civil?
En jugar a truc,quant un va darrera i està desesperat i no tè cartas, diu, envit la falta i truc, i trobes l'amo amb un set a laltre part,estau perduts, i això son crits d'agonía, que se perdan dins "el espacio sideral "(Margallo).
Salut i Repùblica Catalana.

Valoració:3menosmas
Per Mallorquins, alçau es cap, fa mes de 8 anys

Hem de continuar finançant l'estat espanyol amb els nostres impostos? O ens anirà millor si ens constituïm en estat independent i disposem dels nostres propis doblers per a noltros?

Valoració:2menosmas
Per Trileros i lladres castellans, fa mes de 8 anys

A Madrid per variar fan trampa i comptabilitzen com a guanys de tot l'estat les visites al Museo del Prado per exemple. Quan els beneficis tan sols se'ls queden ells.l’aportació de les Balears és molt més alta d’allò que diu el ministeri. Amagadet dins la lletra menuda apareix que bona part d’allò que els nostres empresaris paguen a Madrid no figura com a aportació de les Balears, sinó que representa que són els turistes (i, per tant, no balears) francesos, alemanys, anglesos, etc., els que paguen directament a Madrid l’IVA d’allò que consumeixen. Balears, així, no té cap dret a reclamar que aquests euros ens siguin retornats per l’Estat en forma de serveis o prestacions.

Es fa aparèixer Madrid com a gran contribuent. Allà passa al revés que a les Balears, que molts d’euros que no han estat suats pels madrilenys sí que són comptabilitzats com a aportació seva a l’Estat. Es tracta, fonamentalment, dels imposts que paguen les societats (com “Acciona”, supòs) que tenen el domicili fiscal a Madrid, encara que no hi facin cap activitat.

Conclusió:

El ministeri fa trampes per fer aparèixer Madrid com la Comunitat més solidària.

A Balears, la fan aparèixer com que paga molt menys d’allò que realment aporta (s’amaga aproximadament una quarta part d’allò que gasten els turistes).

Les Comunitats forçades a fer més aportacions no són les més riques, sinó les que parlen català.

Les balances fiscals del ministeri són pura propaganda, sense ni un bri de ciència ni de sentit comú.

Valoració:3menosmas
Per Guarda Forestal, fa mes de 8 anys

Benvolguts "fascistas insolidarios", vos recoman que llegiu aquest altre article de Tomeu Martí:
http://dbalears.cat/opinio/2015/07/23/286641/mans-enlaire-aixo-informe-comptes-territorialitzats-del-ministeri-hisenda-espanyol.html

Valoració:3menosmas
Per fascistas insolidarios, fa mes de 8 anys

La Comunidad de Madrid tiene un saldo fiscal negativo con el resto del territorio nacional por valor de 19.015 millones de euros, lo que equivale al 9,57% de su PIB, mientras que en Baleares la contribución asciende a 1.330 millones, un 5,08% de su PIB, y en Cataluña a 7.439 millones, un 3,75% de su PIB.

Estos datos corresponden a 2012 y aparecen incluidos en el informe 'Sistema de Cuentas Públicas Territorializadas', difundido este martes por el Ministerio de Hacienda y elaborado a partir de una metodología diseñada por Ángel de la Fuente, Ramón Barberán y Ezequiel Uriel.

Valoració:0menosmas
Per En Flandes se ha puesto el Sol, fa mes de 8 anys

La pela és la pela, sobretot per a l'Estat Espayol que viu del "cuento" expoliant els Països Catalans

Valoració:10menosmas
Per good bye spain, fa mes de 8 anys

A veure, "claro y en castellano" aqui, l'únic camp de concentració és l'estat espanyol que no deixa que els catalans es puguin independitzar. I tu, amb la teva fòbia anticatalana no fas més que reforzar aquesta presó espanyola a on ens tenen ficats als catalans, vascos i gallegs. Però la teva Espanya, una grande y libre té els dies comptats. VISCA ELS PAÏSOS CATALANS!!!!

Valoració:10menosmas
Per rater, fa mes de 8 anys

Fer creure que Catalunya (contribuent net, com la resta dels països catalans) és com Ceuta o Melilla; que viuen gràcies a les subvencions de Castella i que una vegada independents viurien en un camp de concentració. És tan mal de fer creure, que s'han d'inventar arguments i manipular dades per part dels nostàlgics castellano-parlants.
Deixau que decideixin ells.

Valoració:8menosmas
Per Unaperaqui, fa mes de 8 anys

Si han de demanar doblers a l'estat, no serà perquè l'estat n'hi pren més del que Catalunya pot assumir?

Valoració:8menosmas
Per claro y en castellano, fa mes de 8 anys

Claro y en castellano.

El FLA (Fondo de Liquidación Autonómico) le ha facilitado a la provincia llorona (por no decir otra cosa) la friolera de 26.000 millones de euros, pues está en quiebra total. Su deuda está en los 65.000 millones de euros. Se le considera "bono basura" en todos los mercados internacionales, a los que, por supuesto, no pueden acudir. Basta ver el espectáculo de los "bonos patrióticos".

Para cuadrar las cuentas de este año, le han pedido al Estado, o sea TODOS, 8.000 millones de euros.

La policía autonómica, la paga el Estado.

Sin la ayuda del Estado, sus parados o jubilados no cobrarían nada a fin de mes.

En el año 2013, las ventas de productos de Cataluña al resto de España, se cifraron en casi 50.000 millones, y en sentido contrario, en unos 30.000. O sea que los mejores clientes son los "españoles". "Quins coions"

España ens roba. Y los hay estúpidos que se lo creen.

Por mi, y por miles de personas que piensan, igual, que se vayan. mejor hoy que mañana. Empezando por los cipayos mallorquines. Lo que me preocupa es la suerte que correrían los catalanes que ademas de serlo, son españolas, Vivirían en un campo de concentración. Son solo datos. Pero ciertos.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente